Haberler

Disney Magic Kingdoms’a Ralph ve İnternet Karakterleri Geldi

0

Gameloft ve Disney, Disney Magic Kingdoms oyunu için yeni karakterlerini duyurdu. Pixar, Walt Disney Animation Studios karakterlerini ve Disney Park mekanlarını oyuncunun mobil cihazlarına taşıyor.

Gameloft ve Disney bu dönüm noktasını kutlamak için yeni Ralph ve Internet karakterlerini ve içeriğini oyuna ekliyor. Oyuncular, Oyunbozan Ralph, Vanellope von Schweetz ve onların oyun arkadaşlarıyla, bir virüsün Krallık’ta yayılmasını engellemeye çalışacakları büyük bir etkinliğe katılabilecekler. Bu güncellemede, büfeler ve dekorasyonların dahil olduğu 12 yeni mekan ve Disney prensesleri Sindirella, Jasmine, Belle ve Ariel için yeni ve rahat kostümler de bulunuyor.

Disney Magic Kingdoms’ı buradan indirebilirsiniz.

Bethesda’nın Yapmadığını Reddit Kullanıcıları Yapacak
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

NVIDIA Yeni Turing Devini Duyurdu: TITAN RTX

Previous article

Black Desert Online Türkiye Birinci Yıl Şerefine Çok Özel Etkinlikler

Next article

You may also like

More in Haberler