Haberler

Bethesda’nın Yapmadığını Reddit Kullanıcıları Yapacak

0

Fallout 76‘nın yarattığı hayal kırıklıkları, birçok oyuncunun gözünden kaçmıyor. Bethesda, her geçen gün oyundaki sorunları düzeltmek adına yeni yama çalışmaları hakkındaki bilgileri yayınlıyor ancak henüz oyun, tam olarak iyileşebilmiş değil. Durum böyle olunca serinin takipçileri kendi planlarını ortaya çıkartmaya karar vermiş gibi duruyor: Fallout 4’ün içinde Fallout 2 modu yaratmak.

DoctWhite içimli Reddit kullanıcısı kafasındaki planları yavaş yavaş ortaya dökmeye başlamış bile. Reddit’te açtığı başlıkta ekip arkadaşları arayan DoctWhite, Fallout 2’ye hayranlığı olup Fallout 4’ün oyun motorunda deneyimli olan bireylere seslenmiş. Daha ötesi Bethesda’nın orijinal serideki hikayeden vazgeçtiğini düşünen Reddit kullanıcısı, yeterli destekle bu projeye hayat verebileceğini de belirtiyor.

Bakalım DoctWhite, mod konusunda bilgiye sahip oyunculardan destek alabilecek mi? Söz konusu Fallout olunca muhtemelen planlarını başarıyla hayata geçirecektir ancak sürecin ne kadar uzun olup olamayacağı muamma.

Konuyla alakalı açılan başlığı buradan inceleyebilirsiniz.

XPG EMIX H30 Solox F30 inceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

XPG EMIX H30 Solox F30 İnceleme

Previous article

Child of Light (Nintendo Switch) İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler