Haberler

Dragon Ball Z: Kakarot, DBZ Hikayesi İçin Çok Önemli Olacak

0

CyberConnect 2 ve Bandai Namco’nun gelecek olan son oyunu Dragon Ball Z: Kakarot, açık dünya RPG elementlerinin yanında anime hikayesine çok özel bir ışık tutacak.

Dragonball takipçilerinin hikaye kısmında açık uçlu çok sayıda soruyla boğuştuğu gerçek. Bunların bazılarına cevap bulmak neredeyse imkansız. Görünen o ki bu soruların çoğuna 17 Ocak tarihinde cevap bulabileceksiniz.

 

Yayınlanan fragman tam olarak “kilit cevapları” vermese de aslında onlara yönlendiren göndermelere sahip. Özellikle oynanış videosunda gördüğümüz bu anlar, hikayesel anlatımlarla süslenmiş ve dövüş mekanikleriyle bir arada oldukça şık görünüyorlar. İşin güzel kısmı oyun, sadece dövüşten ibaret olmayacak. Avlanma, yemek derken çeşitli yetenekleri geliştirmekten tutun çok sayıda sizi meşgul edecek aksiyonlara da sahip.

Oyun, Frieza, Cell ve Buu karakterlerinin hikayelerini öne çıkartacak. Bu isimler Dragonball’un klasikleşmiş en efsane hikayelerini sunuyorlar ve bakalım oyun, arada unutulduğu düşünülen minik ama önemli dokunuşları ne kadar başarılı sunacak.

Red Dead Online Deneyimi PC’de Nasıl Olmuş
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Blizzard Entertainment ESL ve DreamHack’le 3 Yıllık Bir Anlaşma Yaptı

    Previous article

    Legends of Runeterra Açık Beta İçin Geri Sayım Başladı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler