Haberler

DragonFly 2020 Pro 3D Yazıcısı CDT Güvencesiyle Türkiye’de

0

CDT Bilgi Teknolojileri A.Ş, elektronik sektöründe dünyanın önde gelen 3D Yazıcı üreticilerinden Nano Dimension (NASDAQ, TASE: NNDM) firması ile işbirliği anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu anlaşma ile elektronik, otomotiv, dayanıklı tüketim malları, savunma, uçak ve uzay sektörlerindeki kuruluşlar, AR-GE merkezleri ve yüksek eğitim kurumları Nano Dimension firmasının ürettiği DragonFly 2020 Pro 3D yazıcısını CDT güvencesiyle kullanma imkânına kavuşacak.

CDT bu işbirliği ile müşterilerine sağladığı elektronik tasarım, analiz, simulasyon ve üretim çözümleri yelpazesini genişletirken bugüne dek mekanik bileşen üretimi ile sınırlı kalan 3D yazıcı kullanımını; sensör, anten, iletken geometriler, bağlantılı cihazlar, baskılı devre kartları ve benzeri pek çok elektronik bileşenin üretiminde de yaygınlaştırmayı hedefliyor. Ödüllü Dragonfly 2020 Pro 3D yazıcısı otomotivden tıbbi cihazlara, nesnelerin internetinden telekomünikasyona, savunma sanayinden tüketici elektroniğine kadar çok geniş bir alanda elektronik bileşen üreten kuruluşlar ve AR-GE merkezleri için yeni ufuklar açarken, kontrollü, düşük maliyetli ve güvenli ürün geliştirme olanağı sunacak.

Decathlon’un Bluetoothlu Koşu Beresiyle Kablosuz Müzik Keyfi

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Decathlon’un Bluetoothlu Koşu Beresiyle Kablosuz Müzik Keyfi

Previous article

PBST Arena 2018’de Beklenen Mücadele Başlıyor

Next article

You may also like

More in Haberler