Haberler

Fallout 4 Heyecanı Kinguin’i Sardı

0

Dünyanın önde gelen dijital oyun dağıtım platformlarından biri olan Kinguin, 18 yıllık olağanüstü oyun serisinin dördüncü oyunu Fallout 4’ün sitelerinde ön siparişte olduğunu duyurdu.

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve açık dünya temellerine dayanan bu post-apokaliptik RPG’de oyuncular, nükleer savaş sonrası Vault 111’den sağ kalarak çıkmayı başaran yegâne insan olarak hayatta kalma mücadelesi verecekler. Yapılan her seçimin oyun diyarı Wasteland’in kaderini belirleyeceği, yüzlerce lokasyon, karakter ve görev içeren Fallout 4’te oyuncuların yapabilecekleri adeta sınırsız. Harikulade sanat yönetimi, göz dolduran karakter yaratma seçenekleri ve her yönüyle oyunun kararlarınıza göre şekillenmesi, Fallout 4’ü cazip kılan etmenlerden sadece birkaçı.

Ön siparişe açılmasıyla birlikte Türkiye’den yüklü miktarda talep gördüklerini belirten Kinguin yetkilileri, bu durumdan duydukları memnuniyeti belirtiyor ve yakında yeni sürprizlerle oyuncuların karşısında olacaklarının müjdesini veriyorlar. Internet üzerinde yer alan web sitelerinin güvenliklerini bizzat kullanıcıların oyladığı ve deneyimlerini paylaştığı Danimarka menşeli Trustpilot’ta notu bugün itibariyle 9.4 olan Kinguin üzerinden siz de gönül rahatlığı ile Fallout 4 kopyanızı cazip fiyatlarla alabilirsiniz.

Fallout 4’ün nefes kesen dünyasına adım atmak için hemen http://www.kinguin.net/category/20926/fallout-4-pre-order-steam-cd-key/ adresine gidin ve bir klasik olmaya aday görünen bu oyunu ilk oynayanlardan biri olma fırsatını kaçırmayın.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Hayali Muhabbetler Başlıyor!

Previous article

Sony Xperia Z5 Ailesi Türkiye’de Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler