Haberler

Final Fantasy VII, Bölümler Halinde Yayınlanacak

0

Yoshinori Kitase ve Tetsuya Nomura’nın da dahil olduğu geliştirme ekibi, Final Fantasy VII remake’in bölümler halinde piyasaya çıkacağını açıkladı. Verilen bilgiye göre oyunun bu şekilde çıkmasının nedeni, ya hiç bitmeyecek olması ya da en kritik kısımlar dışında her şeyin kesilebilme ihtimali.

Japon basın bülteninde Square Enix, bu yıl haziran ayında gerçekleşecek olan E3 konferansında planlarını daha detaylı açıklayacaklarını belirtti. 1997 yılındaki oyunun remake olarak birkaç bölümden oluşması, bazı tepkileri üzerine çekse de firmanın geri adım atıp atmayacağı belli değil. 

Life is Strange 2 veya Hitman gibi bölümler halinde yayınlanan oyunları düşündüğümüzde, her sezonda farklı bir maceraya atılacağız gibi duruyor. Tabii diğer tarafta oyunu zamanında oynayanlar için ne kadar büyük sürprizler ortaya çıkar bilinmez. Square Enix, bu yılın sonunda Final Fantasy VII hakkında daha fazla açıklama yapmayı planlıyor ve Los Angeles’taki Final Fantasy VII konserinin, bunun ilk durağı olacağı da tahminler arasında.

 

E3 2019’a Katılacak İsimler Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

E3 2019’a Katılacak İsimler Belli Oldu

Previous article

Red Dead Redemption 2’den PC İçin Yeni Gelişme

Next article

You may also like

More in Haberler