Haberler

Futbol ve Basketbolun Yıldızları Türk Telekom Playstore’da

0

Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, popüler oyunları dünya ile aynı anda avantajlı satın alma seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Playstore, yenilenmiş grafikleri ve en gerçekçi oyun dinamikleri ile oyun tutkunlarına olağanüstü bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Efsane Basketbol serisinin son oyunu NBA 2K18 ve en sevilen futbol serilerinin başında gelen, yeni içerik modları ve benzersiz oynanış tecrübesiyle ‘Efsanelerin doğduğu yer’ sözü ile PES’in dönüşünü en güzel şekilde tanımlayan PES 2018, dünya ile aynı anda Playstore üzerinden Türk Telekomlu oyun tutkunlarıyla buluşuyor.

Legend ve Legend Gold Edition versiyonları ile adından söz ettiren NBA 2K18 ve yeni oyun modlarıyla öne çıkan PES 2018, Türk Telekom internet faturasında 12 aya varan taksit seçenekleriyle oyunseverleri bekliyor.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, günümüzün eğlence kültüründe önemli bir yere sahip olan dijital oyunlara erişimi kolaylaştırmak için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Futbol ve basketbol yıldızlarını oyun tutkularıyla buluşturan PES 2018 ve NBA 2K18, avantajlı satın alma seçenekleri ve özel fiyatlarıyla, tüm dünyayla aynı anda Türk Telekom Playstore’da yerini aldı.

Üst düzey grafik özellikleriyle gerçeklik hissini bir üst noktaya taşıyan NBA 2K18 ve PES 2018, Türk Telekom Playstore kanalıyla birbirinden özel fiyat ve taksit avantajlarıyla tüm oyun severlere sunuluyor.

Türk Telekom internet müşterileri, dünyanın en prestijli basketbol ligi olan NBA takımlarının yer aldığı NBA 2K18, Legend ve Legend Gold Edition versiyonları ile dünya futbol yıldızlarını bir araya getiren PES 2018’i, internet faturalarına 12 aya varan taksit seçenekleriyle Playstore’dan kolaylıkla satın alabiliyor.

Pes 2018

NBA 2k18

NBA 2K18, Sony Eurasia Aracılığıyla Türkiye’de

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Lenovo, Akıllı Telefon Pazarına da Giriş Yapıyor

Previous article

2.5D Aksiyon Oyunu HIDDEN DRAGON LEGEND, PS4 İçin Yayınlandı!

Next article

You may also like

More in Haberler