Haberler

GTA Online’da Dertler Bitmiyor

0

Hayatımızın bir kısmı GTA’nın yeni oyununu beklemekle geçer. Hele ki PC kullanıcısıysanız bu durum ikiye katlanır. Yakın zamanda çıkış yapan ve GTA Online kanadına yeni tatlar katan Heists DLC’si de bizlere acı dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Seriyi takip edenlerin beklediği yetmezmiş gibi GTA Online bir de çıkar çıkmaz problemlerle boğuşması, heyecanla bekleyip oyuna girmeye çalışan oyuncular için üzücü bir durum yarattı. Yoğun bir ilgiden dolayı çıktığı platformlarda sunucu erişimini sınırlayan Rockstar, bu çözümü son çare olarak düşünmüş olabilir. Bir avuç oyuncunun GTA Online Heists DLC’yi çıktığı gibi oynayabilme şansına eriştiği ve ilerleyen günlerde de bu sorunu tabii ki çözecekleri şu an kitle içinden aldığımız duyumlarla anlaşılıyor.

Yapılan çalışmalar 24 saat civarında bir sürede etkisini gösterdi ve geri kalan oyuncular da oyuna dahil olmaya, yeni DLC’yi tatmaya başladılar. Bu durum ilerleyen durumlarda PC’ye çıkış yaptığında da benzer bir durumun bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisini vermese bile bu durumdan ders çıkartmaları gerektiğini düşünüyoruz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Bricks Blocks Yayında

Previous article

Derinlerden Siperlere: Çanakkale 1915 Sergisi Açıldı

Next article

You may also like

More in Haberler