Haberler

Heavy Metal ve Diablo Immortal özel bir projede bir araya geldi

0
Heavy Metal ve Diablo Immortal özel bir projede bir araya geldi

Blizzard’ın son dönemde adından en çok bahsettirdiği ve oynaması tamamen ücretsiz olan Diablo® Immortal™ ve efsanevi müzik plak şirketi Music for Nations, çok özel bir iş birliğine gitti. Heavy Metal müziğin önde gelen grupları ve isimleri; metal müzik ve oyun dünyasının daha önce hiç görmediği bu özel iş birliği için bir araya geldi. 

İngiltere’nin önde gelen heavy metal grupları Dani Filth (Cradle of Filth), Bury Tomorrow ve Witch Fever, ortaklığın bir parçası olarak bu ay Diablo Immortal’da Lanetlerin Lordu Skarn’ın şeytani güçlerine karşı silahlandılar. Bu özel iş birliğine dair içerikler, mobil platformda büyük ses getiren ünlü serisinin yeni oyununda hayranlarla buluştular.

Diablo Immortal ve Music for Nations arasındaki ortaklığa dair detaylar şu şekilde;

  • Özel Albüm Kapak Tasarımı- Bury Tomorrow grubu Diablo: Immortal’ın cehennemi ikonografisini kullanarak ikonik albüm kapaklarını yeniden tasarlamak için Blizzard’daki yaratıcı ekiple birlikte çalıştı. Ayrıca Diablo Immortal, lansman hafta sonu boyunca Bury Tomorrow’un müzik profillerini devraldı ve dünyada bir ilk olarak hayranlar bu tasarımları en sevdikleri müzik platformları üzerinden görme şansını elde etti.
  • Download Festivali– Bury Tomorrow, Birleşik Krallık’ın önde gelen heavy metal müzik festivali Download kapsamında Donington Park’ta sahne aldı ve sonrasında sahne arkası ve sosyal medya kanalları aracılığıyla Diablo Immortal oyun oturumlarına katıldılar.
  • Bu özel iş birliğine dair grupların ve oyunun hayranlarını bir araya getirmek için röportajlar gerçekleştirildi ve sosyal medya paylaşımları yapıldı.

Music For Nations Başkanı Julie Weir iş birliğine dair şunları: “Alternatif müzik ve oyun dünyaları, tutkulu hayranlar ve yenilikçi yaratıcı sanat formları aracılığıyla uzun süredir birbirine bağlı. Music For Nations listesindeki en heyecan verici çalışmalarımızdan bazılarını ikonik Diablo dünyasına getirmek unutulmaz bir deneyim oldu ve hayranlarımızla daha yakın şekilde iletişimde olmaktan heyecan duyuyoruz.”

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Protality Season 5 Final Aşaması başlıyor

Previous article

SILENT HILL 2, PlayStation 5 ve PC için geri dönüyor!

Next article

You may also like

More in Haberler