Haberler

HUAWEI P9 Lite ile Stil Yeniden Tanımlandı

0

Yeni nesil P serisinin son üyesi HUAWEI P9 Lite, üç renk seçeneği ile Türkiye’de.

Huawei P serisinin tasarım ve teknolojiyi ön planda tutan üstün özellikleriyle, birçok göz alıcı işlevi bir arada sunan akıllı telefonu Huawei P9 Lite, P serisinin değişmez unsurlarından minimalist tasarım yaklaşımı ile stili yeniden tanımlıyor.

İnce gövde yapısı, daha detaylı hale getirilerek; renkler, pürüzsüz yüzey dokusu ve kullanılan farklı materyallerle birlikte, dikkat çekici bir uyum içerisinde tasarlandı. Farklı zevklere hitap eden siyah, beyaz ve altın renk alternatifleriyle stilinizi tamamlıyor.

P9 Lite’ın 5,2 inç Full HD ekranı tüm görsel ihtiyaçlar için ideal bir kullanım sunuyor. Yüksek kontrast değerleriyle keskin ve berrak bir görüntü performansına sahip. Ekran az ışıklı ortamlarda parlaklığı minimum seviyeye kadar indirgerken, okumayı da oldukça kolay hale getirerek göz koruması sağlıyor. %76,4 ekran-gövde oranı ve minimal kasa boyutlarıyla oldukça hafif ve kompakt bir akıllı telefon olan P9 Lite, çekici tasarımı ve özellikleriyle kullanıcılarına en iyi mobil deneyimi yaşatmak için hazır.

Huawei P9 Lite, fotoğraf kalitesini ön planda tutan kullancılara kamera alanında da yenilikler sunuyor. Yeni nesil 13MP sensör ile güçlendirilen P9 Lite’ın kamerası, 5 katmanlı lensi ile kristal berraklığında fotoğraflar için tasarlandı. Az ışıkta dahi performanstan ödün vermeyen P9 Lite, gece selfie’lerindeki başarısıyla da iddialı. Öte yandan arka kamerada güzellik modu, yemek modu gibi özelliklerle sosyal medya kullanıcılarını çok cezbedecek ayrıcalıklar bulunuyor.

Steven Seagal, World of Warships’teki Yerini Aldı!

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Steven Seagal, World of Warships’teki Yerini Aldı!

Previous article

Warhammer 40K: Eternal Crusade İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler