Haberler

Humble, 20. Indie Bundle’ını Satışa Sundu

0

Geçen günlerde Humble, Dream Daddy, Getting Over It with Bennett Foddy ve Tooth and Tail dahil olmak üzere en son Indie Bundle’ını satışa sundu.

İlk Humble Indie Bundle, 2010’da başlatıldı ve bir indie stüdyosu Wolfire Games’in projesiydi. Neredeyse on yıl sonra Humblei hala bir aylık abonelik hizmeti ve bir dijital oyun mağazası ile birlikte, “ne istersen öde” PC oyun paketine imza atıyor. Humble ayrıca bir kereye mahsus paketler teklif etti.

Önceki paketlerde olduğu gibi Humble Indie Bundle , “ne istersen öde” yapısını takip ediyor ve gelirlerin bir kısmını hayır kurumuna bağışlıyor. Paketin ilk aşaması 1 dolar ve daha fazlası için geçerli. Sadece 1 dolar karşılığında The First Tree, Tangledeep ve Among the Sleep oyunlarına sahip olabilirsiniz.

Ortalamadan daha fazlasını ödeyen herkes, üç tane oyunun daha kilidini açabilecek: Getting Over It With Bennett Foddy, Dream Daddy ve Tooth and Tail.

Paketin üçüncü aşaması ise 10 dolardan başlıyor, 10 dolar ve üstü bir harcama yaptığınızda ayrıca 3D aksiyon macera oyunu Overgrowth’a da sahip olabilirsiniz.

Nisan Ayının Humble Monthly Bundle Oyunları Belli Oldu

Jared Leto, Morbius Setinden İlk Fotoğrafı Paylaştı

Previous article

Mortal Kombat 11 İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler