Haberler

iHUGU artık Nintendo Switch’te

0

Koo2Play stüdyosundan bir başka oyun, Nintendo Switch’te geliyor. Clock Simulator gibi sıra dışı yapımlarla tanınan yaratıcılar, şimdi size sarılma üzerine kurulu oyunlarını sunuyorlar.

iHUGU asıl amacı mümkün olduğunca çok sayıda eşsiz karakteri hatırlamak olduğu bir hafıza oyunu. İşin püf noktası, her karaktere yalnızca bir kez sarılabilinmesidir. Filmlerden, oyunlardan, hayattan ve tarihten (Napolyon, Küçük Kırmızı Başlıklı Kız, Dalai Lama, Trump veya “Die Hard” filminden John McClane dahil) bilinen isimlere ek olarak, otomatik bir sihirbaz tarafından oyunculara yeni karakterlerle ilgili çılgın fikirler de verilecek. Tüm olasılıkların kombinasyonu, Dalai Lama’nın Rambo ile bağlantısı gibi, absürdlüklerden de oluşan 20.000’den fazla eşsiz karışımdır.

Özellikle Nintendo Switch kullanıcıları için yeni bir çok oyunculu modu sıfırdan yaratıldı ve oyuna eklendi. Eski günlerde olduğu gibi birlikte oynamak bir kanepede oturup deneyimlerini paylaşmakla ilgiliyken, her birinin kendi Joy-Con’unu kullanarak iki kullanıcının birlikte oynamasına izin veriyor. Önemli faktör her oyuncunun hafızasıdır – daha önce sarılmış bir karaktere sarılan ilk oyuncu kaybeder.

Oyunun sunduğu tek şey bu değil: birkaç mini oyun, piyango ve diğer ilgi çekici aktiviteler için de bir yer var. iHUGU, 3.99 dolar’a Nintendo eShop üzerinden satın alınabilir.

Oyunun ana özellikleri:

  • Sarılmaya dayalı eşsiz bir oyun konsepti
  • Oyuncuları hem hafıza hem de refleksleri yönünde mücadelelere tutmak
  • Yüzlerce farklı sarılacak karakter
  • Karakter editörü – 20.000’den fazla garip karışım yapmak için kafaları vücutları karıştırın!
  • 10 benzersiz, renkli ve eğlenceli ortam
  • Çeşitli mini oyunlar ve birçok ilginç ekstralar
  • Komik 80’ler TV modu – oyunu eski bir TV’de oynatıyormuş gibi deneyimleyin
  • Rekabetçi çok oyunculu mod – Nintendo Switch’e özel

https://www.youtube.com/watch?v=mnt0f-qzgYQ&feature=youtu.be

Kingdom Hearts 3 İnceleme Puanları Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Mortal Kombat 11 Çıkış Tarihi ve Yeni Oynanış Videosu

Previous article

Şarj Sorunu Magnezyum Pillerle Yakın Gelecekte Tarih Oluyor

Next article

You may also like

More in Haberler