Haberler

Mortal Kombat 11 Çıkış Tarihi ve Yeni Oynanış Videosu

0

The Game Awards 2018’de kendisini gösteren Mortal Kombat 11 için yeni oynanış videosu yayınlandı. Ek olarak oyunun beta ve çıkış tarihi de açıklandı.

Yıllara meydan okuyan ve her oyununda dövüş severlerin hayranlığını kazanan Mortal Kombat, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Filmler, diziler ve çizgi romanlar arasında geçen evreninde, her seferinde farklı bir hikayeye daldık. Bu sefer kendimizi Mortal Kombat 11 ile baş başa buluyoruz.

NetherRealm Studios, oyun için fazla kanlı ve vahşi olacağı konusunda uyarırken ilk videosunda bunu kanıtlamıştı. Videoyla beraber oyuna eklenecek olan yeni mod olan Towers of Time ve ödüller de açıklanmıştı.

Oynanış kısmında birtakım yenilikler gözden kaçmıyor. Rakibin savunmasını kırmaya çalışırken, aynı şekilde bizim de mükemmel blok yapmamız gerekebiliyor. Tabii “Fatal Blow” kısmını da unutmamak gerek ki sadece canınız çok azken bu saldırıyı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Oyunun belli noktalarında gördüğümüz çıkışı kesinleşen karakterler arasında Scorpion, Baraka, Sonya Blade, Skarlet, Geras, Dark Raiden, Sub-Zero ve ön siparişle satın aldığınızda Shao Kahn yer alıyor.Bunlara ek olarak RainKung LaoLiu KangCassie Cage ve Shinook‘un da kadroya eklenmesi bekleniyor.

Mortal Kombat 11’in beta tarihi 28 Mart olarak açıklandı ve sadece PlayStation 4 ile Xbox One platformlarında oynanabilinecek. Betaya PS4 Pro ve Xbox One X’te de girebileceğiz. Eğer oyunu ön siparişle satın aldıysanız betaya çıkış günü girebileceksiniz ancak diğer bir durumda NetherRealm Studios’tan haber beklemek zorundayız. Şimdilik gereklilikler konusunda açıklama yok. Ancak görünen o ki oyunun betasına ulaşmak için kendisini ön siparişle satın almak zorundayız.

Oyunun kesin çıkış tarihi ise PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için 23 Nisan.

Oyun için yayınlanan diğer videoları aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

2019’da Nintendo Switch’e Gelecek Bazı Indie Oyunlar
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

2019’da Nintendo Switch’e Gelecek Bazı Indie Oyunlar

Previous article

iHUGU artık Nintendo Switch’te

Next article

You may also like

More in Haberler