Haberler

Kendi Nintendo Switch Konsolunuzu Seçin

0

Nintendo Switch konsol ailesi, amiral gemisi Nintendo Switch konsoluna katılan Nintendo Switch Lite’ın lansmanıyla yeni bir üyeyi ağırlıyor. Oyuncular artık kendileri için doğru olan Switch konsolunu seçme olanağına sahipler:

  • Nintendo Switch: Mart 2017’de piyasaya sürülen amiral gemisi Switch, üç farklı oyun modu sunuyor: konsolu bir Switch yuvasına yerleştirerek TV modunda oynamak, Joy-Con kumandalarını paylaşarak masaüstü modunda oynamak ve avuç içi modunda oynamak.
  • Nintendo Switch Lite: Avuç içi modda Switch oyunlarını oynamak için özel olarak tasarlanmış entegre kontrollere sahip hafif bir cihaz olan Switch Lite, üç farklı renkte mevcuttur: sarı, gri ve turkuaz. Switch Lite entegre kontrollere sahiptir ve Switch’ten daha küçüktür. Kickstand’a sahip değildir ve özel bir el oyun cihazı olarak TV’ye video çıkışını desteklemez.

Switch Lite, el modunda oynanabilecek tüm Switch yazılımını destekler. Dışarıda oynamak için pek çok fırsatı olan insanlar ve zaten amiral gemisi Switch konsoluna sahip olan arkadaşlarınız veya ailenizle çevrimiçi veya yerel kablosuz çok oyunculu oynamak isteyenler için idealdir.

Ayrıca bugün çıkan The Legend of Zelda: Links Awakening herhangi bir Switch aile konsolunda oynanabilecek güçlü oyun serisine katılıyor. Link’in orijinal Game Boy sürümünün yeniden düzenlenmesinde oyuncular, garip ve renkli sakinlerin yaşadığı gizemli Koholint adasında karaya çıkacaklar. Link, eve dönüş yolunu bulmak için düşmanlarla savaşmalı, sayısız zindanları ele geçirmeli, adanın gizli sırlarını açığa çıkarmalı, büyülü müzik aletleri toplamalı ve uyuşuk Rüzgar Balıklarını uyandırmalı.

Bulmaca seven Switch sahipleri, hızlı tempolu TETRIS 99 ve bugün başlayan Switch Online’a 12 aylık üyelik içeren yeni bir paket de alabilirler. Bağımsız 12 aylık üyelik, oyunculara, TETRIS 99 ve yayımlanan DLC içeriğinin yanı sıra, Switch Online’ın tüm özelliklerinden yararlanmaları için bir yıl veriyor.

NBA 2K20 (Nintendo Switch) İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Call of Duty: Mobile Çıkış Tarihi Belli Oldu

    Previous article

    Ekim Aynın Öne Çıkan Oyunları

    Next article

    You may also like

    More in Haberler