Haberler

Kingdom Hearts 3’ün “Face My Fears” Özel Videosu Yayınlandı

0

Kingdom Hearts 3’ün resmi soundtrack parçası için yeni video yayınlandı.

Kingdom Hearts ve Kingdom Hearts 2 için açılış parçaları yapan Hikaru Utada ile Skrillex arasındaki işbirliği ilk defa geçen ay açıklanmıştı. Şarkının resmi videosu Skrillex’in YouTube kanalına yüklendi.

Video, sinematik ara sahnelerin yanı sıra oyundaki farklı dünyaları da gözler önüne seriyor. “Face My Fears” isimli parça, 18 Ocak’ta yayınlandı ve hem İngilizce hem de Japonca sürümünü indirmeye açılmıştı.

Eğer KH3 evrenine daldıysanız, gizli son videosunun da yayınlandığını bilmek sizi mutlu edecektir. Ancak oyun içinden ulaşabildiğimiz bu video, KH3’ü tamamladığımızda izlenebiliyor. Spoiler almak istemiyorsanız bir süre KH3 videolarından uzak durmak, sizin yararınıza olacaktır. Bu gizli videoya ulaşmak için ayrıca oyun içindeki Mickey logolu tüm “Lucky Emblems” fotoğraflarını çekmeniz gerekiyor.

Kalbinizi ısıtacak yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Kingdom Hearts 3’e Başlamadan Önce Bilmeniz Gerekenler
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution, Switch’e Geliyor

Previous article

Logitech G, Yeni Kulaklık Serisini Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler