Haberler

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution, Switch’e Geliyor

0

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkalı birkaç yıl oldu ve şimdi ise Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution olarak Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak.

Konami’nin verdiği bilgiye göre oyunda Yu-Gi-Oh! serisinin birçok ismi yer alacak. Hali hazırda hatırladığımız Legacy of the Duelist, kart oyunu severlerin oldukça dikkatini çekmişti. Tek sıkıntı, seslendirme noktasında oyuncular istediklerini elde edememişti. Switch platformu için aynı sistem geçerli olur mu bilinmez ancak belli kuralların değişme ihtimali de var.

Oyun için yeni gelişmeler V-Jump’ın yeni sayısında açıklanacak. Şimdilik geliştirilme aşamasında olduğu için tüm detaylar açıklanmış değil.

YuGiOh Yugi 2017 Mega Tin Kutu Açılış Ve İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Honor 9 Lite 1299 TL Fiyat Etiketi ile A101’de

Previous article

Kingdom Hearts 3’ün “Face My Fears” Özel Videosu Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler