Haberler

League of Legends Türkiye Büyük Finali Ülker Sports Arena’da

0

Riot Games, gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlenen League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde Türkiye Büyük Finali için mekân belirlendi. 8 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek Türkiye Büyük Finali’nde 10 bin eSpor tutkunu bir kez daha Ülker Sports Arena’ya akın edecek.

Türkiye’de eSpor kavramının en büyük destekçisi Riot Games’in gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlediği Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi olan League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde final mekânı belirlendi. Türkiye’nin en büyük eSpor coşkusuna ev sahipliği yapacak League of Legends Türkiye Büyük Finali, geçen sene olduğu gibi bu sene de İstanbul Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.

Toplam 8 takımın haftalar boyunca mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi, Türkiye’nin en görkemli eSpor etkinliği olan Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonun belirlenmesiyle sona erecek.

Türkiye Şampiyonu İçin Dünya Şampiyonası Yolu Açılacak

League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyon olan takım, League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kore’den Kuzey Amerika’ya, Çin’den Avrupa’ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye’yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak.

Biletler 8 Temmuz’da Satışta

2014 yılında gerçekleştirilen ve biletleri bir hafta içinde tükenen Türkiye Büyük Finali’nde Ülker Sports Arena 10 bin biletli izleyicinin coşkusuyla dolup taşmıştı. Ayrıca yüzbinlerce kişi mücadeleyi çevrimiçi olarak bilgisayar ve telefonlarının ekranları karşısında izlemişti.

2015 Türkiye Büyük Finali’nin biletleri 8 Temmuz Çarşamba günü Biletix üzerinden satışa çıkacak.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

PES 2016 Kapak Yıldızı Neymar Jr.

Previous article

SetAction, Oxichampion ile Anlaştı!

Next article

You may also like

More in Haberler