Haberler

SetAction, Oxichampion ile Anlaştı!

0
Özgün, kaliteli, eğlenceli ve her biri kendi alanlarında nam salmış streamer ve Youtuber’ları çatısı altına toplayan Türkiye’nin yeni ‘Multi Channel Network’ (MCN) girişimi SetAction, popüler oyun yayıncılarından Kerim Bahadır Şeker “Oxichampion” ile iki yıllık anlaşma imzaladı.

Türkiye’de popüler olan bir çok oyunun sanal alemde sponsor destekli ve bireysel olarak yayınını yapan, 1994 doğumlu Oxichampion, henüz iki yaşında oyun dünyasına ‘ATARİ’ ile giriş yapmış, gelişen oyun teknolojisi ile bu yeteneğini bilgisayar oyunları dünyasına taşıyarak bu platformda hızlı bir ivme kazanmış.

Twitch tv üzerinden canlı yayın yapmakta olan Oxichampion, CNN TÜRK Multiplayer programının internet üzerindeki oluşumu ‘Multiplayer Live’ ekibinde görev aldığı gibi aynı zamanda Black Monster Cup ve Dark Passage Media’nın Twitch TV kanalında yayın yapmayı başarabilmiş nadir isimlerden.

Oyun dünyasındaki başarısı eğitim ve öğretim hayatına da yansıyan Kerim Bahadır ŞEKER; 2008 OKS Türkiye birincisi olmakla birlikte eğitim hayatına Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam etmektedir.

İngilizce ve Fransızca’yı ana dili gibi konuşabilen Kerim Bahadır Şeker’in tercihi, dünyanın en büyük oyun firmalarından olan Netmarble Turkey’in henüz yeni filizlendirdiği SetAction projesinin kadrosunda yer almak oldu…

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

League of Legends Türkiye Büyük Finali Ülker Sports Arena’da

Previous article

Fallout 4 Çılgın Bir Fiyatla Satışa Çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler