Haberler

League of Legends ve Twitch’ten Oyun İçi Hediyeler

0

Riot Games, League of Legends özelinde oyuncularına yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

League of Legends ve Twitch platformu arasında geçtiğimiz sene hayata geçen iş birliği, bu sene de kapsamı genişleyerek devam ediyor. Oyunculara pek çok avantaj sağlayan bu iş birliğiyle Twitch Prime üyesi olan LoL tutkunları, içerisinde 1 adet kalıcı kostüm de yer alan oyun içi özel bir hediye kapsülü kazanıyor.

League of Legends ve Twitch platformu, oyuncuların yüzünü güldürecek yeni bir iş birliğine daha imza attı. Bu kapsamda, Twitch Prime kullanıcısı LoL oyuncuları hediye bir kapsül kazanacak. Bu kapsül içerisinden rastgele; 1 adet kalıcı kostüm, 1 adet kalıcı totem görünümü, 1 adet kalıcı sihirdar simgesi çıkacak.

Kampanya, 27 Şubat – 3 Nisan tarihleri arasında devam edecek. Twitch ve LoL arasındaki bu ortaklıkla oyunculara sunulan özel sürprizler önümüzdeki dönemlerde de farklılaşarak devam edecek. Oyuncular bu ve benzeri fırsatlardan faydalanmak için  bu adresten Twitch Prime üyeliklerini başlatabilirler.

Dünyanın En Rekabetçi Espor Platformu Türkiye’de

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Nokia 5.1 Plus ve Nokia 3.1 Plus Yakında Türkiye’de

Previous article

Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM DLC Duyuruldu

Next article

You may also like

More in Haberler