Haberler

Legendary Wolf Terry Bogard, Super Smash Bros. Ultimate Yolcusu

0

FATAL FURY serisinden Legendary Wolf Terry Bogard, ilk defa Nintendo Switch konsolları için Super Smash Bros. Ultimate’da oynanabilir bir savaşçı olarak savaşa girdi. Yeni yayınlanan bir videoda, Super Smash Bros. Ultimate’ın yönetmeni Masahiro Sakurai,Terry Bogard’ı görücüye çıkardı ve bugün hepsi Super Smash Bros. Ultimate’a gelecek olan SNK başlıklarından 50 müzik parçasını tanıttı. Bu yeni içeriğin tümü Super Smash Bros Ultimate Fighters Pass’a sahip olan veya Challenger Pack 4’ü ayrıca satın alan oyunculara açık olacak. 

Terry Bogard’ın listeye eklenmesi, Super Smash Bros. Ultimate’daki sıcak savaşların destansı koleksiyonuna daha da çeşitlilik kazandıracak. Terry, geçtiğimiz otuz yıl boyunca süren 80’den fazla oyunda ortaya çıktı, ilk olarak 1991’de rakiplerini efsanevi SNK arcade oyunu FATAL FURY: KING OF FIGHTERS’da dövdüğünde piyasaya girdi. Kendine özgü şapkası ve kendine güvenen gülümsemesiyle Terry, dövüş oyunu topluluğunda bir dayanak noktası ve SNK için bir maskot haline geldi. Terry Bogard’ın tarihinin daha fazlasını keşfetmekle ilgilenen oyuncular, ACA NEOGEO REAL BOUT FATAL FURY SPECIAL, ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS ’95 and ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS ’98 dahil bir çok klasik dövüş oyununu Nintendo eShop’tan satın alabilirler.

NEO GEO köklerine uyan bir hediye olarak Terry Bogard’ın hamle seti, FATAL FURY serisinin klasik arcade dövüş oyununu Super Smash Bros. Ultimate imzalı oyun stili ile birleştiriyor. Bu eşsiz köken, Terry’nin kadrodaki diğer karakterlerden farklı olarak oynadığı ve oyunculara kusursuz dövüş yetenekleriyle yaratıcı ifadeler için yeni fırsatlar sağladığı anlamına geliyor. Terry’nin listeye girmesi aynı zamanda yeni eklenen bir sahne, King of Fighters Stadyumu’nun ve çeşitli SNK başlıklarından şarkıların eklenmesi anlamına geliyor. Terry Bogard ve Challenger Pack 4’ün piyasaya sürülmesinin yanı sıra, Super Smash Bros Ultimate için Savaş Arenası ve daha pek çok şey için iyileştirmeler içeren ücretsiz bir güncelleme piyasaya sunulacak.

Fighters Pass satın alarak, Super Smash Bros. Ultimate oyuncuları beş Challenger Pack’e erişebilecekler. Her pakette yeni oynanabilir bir dövüşçü, yeni bir sahne ve müzik parçaları bulunuyor. Joker, Hero ve Banjo & Kazooie şimdi oynanabilir, Terry Bogard bugün katılıyor. Henüz açıklanmayan bir karakter daha Fighters Pass’a dahil edildi ve daha sonraki bir tarihte indirilmeye hazır olacak.

 

Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Rainbow Six Siege – Shifting Tides Operasyonu Duyuruldu

    Previous article

    The Outer Worlds İnceleme – Köklere Dönüş

    Next article

    You may also like

    More in Haberler