Haberler

LEGO Jurassic World, Nintendo Switch’e Geliyor

0

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group ve Universal Games ile Digital Platforms, 2015 video oyunu LEGO Jurassic World oyunlarının Nintendo Switch için 20 Eylül’de çıkacağını duyurdu. Oyun avuç içi modunu da destekleyecek ve Nintendo Switch Lite’da oynanabilecek.

TT Games tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan LEGO Jurassic World, Universal Pictures ve Amblin Entertainment’ın yirmi yıldan fazla süren epik Jurassic World serisini kapsıyor. LEGO formunda yeniden tasarlanan ve TT Games’in mizahıyla anlatılan aksiyon dolu oyun, heyecan verici maceralar içeriyor ve Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III ve Jurassic World ‘den unutulmaz sahneleri yeniden yaratıyor.

Oyuncular, Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady gibi kahraman film karakterlerinin rollerini üstlenerek, 20 hikaye seviyesi boyunca dinozor DNA’sı içeren değerli kehribar toplama görevini üstlenebilirler. Oyuncular topladıkları DNA’yı, renk, vücut parçaları ve yeteneklerini karıştırarak ve eşleştirerek Dino Customizer ile tamamen orijinal dinozorlar oluşturmak için kullanabilirler veya LEGO dinozorlarının dev ayak izlerini doldurabilir ve oyunu canavarlar gibi oynayabilirler.

Nintendo Switch için LEGO Jurassic World ayrıca önceden yayımlanmış aşağıdaki DLC paketlerini içerir:

  • Jurassic World DLC Pack: İki araç, the JURASSIC Response Unit ve the JURASSIC WORLD Shuttle’a, altı yeni karaktere ve daha fazlasına erişim sağlar.
  • Jurassic Park Trilogy Pack #1: Dino Handler, Eric Kirby ve Paul Kirby olmak üzere üç karaktere ve bir yeni araç olan Animal Control Vehicle’a erişim hakkı verir..
  • Jurassic Park Trilogy Pack #2: Jurassic Park Helikopter Pilotu, Lex ve Tim Murphy olmak üzere üç karaktere ve Dr. Ian Malcolm’un üstü açılabilir arabasına erişim sağlar.
NBA 2K20 (Nintendo Switch) İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Overwatch’ın Yeni Etkinliği Çok Özel Hediyelerle Geliyor

    Previous article

    Hearthstone Masters Turnuvaları Şimdi Daha Heyecanlı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler