Haberler

Marvel’s Midnight Suns, Mart 2022’de oyuncularla buluşacak

0
Marvel's Midnight Suns, Mart 2022 oyuncularla buluşacak

2K ve Marvel Entertainment, Marvel Evreni’nin karanlık tarafında geçen ve oyuncuları bir araya gelerek doğaüstü güçlere karşı yüz yüze getiren yeni bir taktiksel RPG olan Marvel’s Midnight Suns’ı duyurdu. Dünyanın yeraltı dünyasına karşı son savunma hattı olan Midnight Suns arasında yaşayın. Marvel’s Midnight Suns’ın şu anda Mart 2022’de piyasaya sürülmesi planlanıyor ve Steam ve Epic Games Store üzerinden Windows PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch’te mevcut olacak.

Hydra olarak bilinen kötü güç, büyü ve bilimin çarpık bir evliliği sayesinde, Şeytanların Anası Lilith’i yüzyıllarca süren bir uykudan sonra diriltti. Lilith, eski bir kehaneti tamamlamak ve kötü efendisi Chthon’u çağırmak için her şeyi yapacak. Eşiğe itilen Yenilmezler, doğaüstü güçlere sahip genç kahramanlar olan Midnight Suns’ın (Nico Minoru, Blade, Magik ve Ghost Rider) yardımına başvurarak umutsuzca Cehennem Ateşi ile ateşle savaşmaya çalışırlar. Birlikte eski bir savaşçıyı diriltirler – Lilith’in terkedilmiş çocuğu ve onu yendiği bilinen tek kahraman olan Hunter.

Marvel Games Yaratıcı Başkan Yardımcısı Bill Rosemann, “Olağanüstü taktiksel oyunlar geliştirme tarihini Marvel’in doğaüstü tarafına duyduğu gerçek aşkla birleştiren Firaxis Games ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz” diyor “Marvel’in Midnight Suns’ı, oyunculara yalnızca efsanevi kahramanlarla birlikte yaşama şansı vermekle kalmıyor, aynı zamanda Marvel Evreninin korkunç gölgelerinin derinliklerine dalan yepyeni, orijinal bir hikayeyi deneyimleme şansı sunuyor. Karanlık çöküyor. Ayaklanın!”

Firaxis Games Marvel’s Midnight Suns Kreatif Direktörü Jake Solomon, “Marvel çizgi romanlarını okuyarak ve severek büyüdüm” diyor. “Bu karakterlere ve onların hikayelerine emanet edilmek benim ve ekip için bir onurdur. Bir Marvel hayranı, RPG hayranı ya da taktik oyunları hayranıysanız, Marvel’s Midnight Suns bu sevilen karakterleri daha önce hiç görmediğiniz bir şekilde canlandıracak.”

Gamescom Opening Night Live’da yapılan duyuru sırasında, 2K, Marvel Evrenindeki ilk özelleştirilebilir orijinal kahraman olan Hunter’ın dramatik dirilişini içeren nefes kesici bir sinema fragmanını yayınladı. Eleştirmenlerce beğenilen, dünyaca ünlü Civilization ve XCOM serilerinin arkasındaki efsanevi stüdyo Firaxis Games tarafından geliştirilen Marvel’s Midnight Suns, Avengers, X-Men, Runaways ve daha fazlasını kapsayan ikonik bir kahraman koleksiyonuna sahip olacak ve gelecek vaat eden sinematik taktiksel savaşlara sahip olacak.

2K Başkanı David Ismailer, “Marvel’in Midnight Suns’ı, gerçekten benzersiz ve çığır açan bir deneyim sunan inanılmaz derecede iddialı bir oyun” diyor. “Marvel ile çalışmak büyük bir fırsat ve Firaxis’teki ekibin olağanüstü bir oyun daha sunacağından tamamen eminiz.”

Marvel Games’in Genel Müdür Yardımcısı Jay Ong, “Firaxis Games gibi sınıfının en iyisi geliştirme ekipleriyle ve 2K gibi yayıncılarla son derece eğlenceli, taze ve orijinal IP’lerimizi oluşturmak için işbirliği yapmak Marvel Games’in amacıdır” diyor. “Ekiplerimiz yakın bir şekilde çalışıyor ve sonuçlar doğaüstü heyecan verici olacak! Hayranlarımızın Marvel’s Midnight Suns’taki ilgi çekici dünyayı deneyimlemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Önümüzdeki hafta, 2K ve Firaxis Games, Marvel’s Midnight Suns’ın dünya prömiyerini yapacak ve oyuncuların kahramanlardan oluşan takımlarını bir araya getirdiği, savaş alanını değerlendirdiği ve düşmanlara karşı yıkıcı ikonik saldırılar başlattığı yeni, ilgi çekici ve derinlemesine özelleştirilebilir bir taktiksel savaş sistemini tanıtacak. İzleyiciler, 1 Eylül Çarşamba günü saat 21:30’da www.midnightsuns.com adresini ziyaret edebilirler.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

XPG SUMMONER Mekanik Oyuncu Klavyesinde Süper İndirim

Previous article

Horizon Forbidden West, Türkçe altyazı desteğiyle geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler