Haberler

XPG SUMMONER Mekanik Oyuncu Klavyesinde Süper İndirim

0
XPG SUMMONER Mekanik Oyuncu Klavyesinde Süper İndirim

XPG, Amazon Türkiye’de başlayan bir kampanya ile XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesinde büyük bir indirime gidiyor. Cherry MX mavi anahtarlara sahip, RGB aydınlatmalı XPG SUMMONER Türkçe oyuncu klavyesi bugün başlayan kampanya ile 649TL fiyat etiketiyle oyuncuları bekliyor.

XPG SUMMONER RGB Mekanik Klavye

Etkileyici görünümü, sağlam tasarımı ve üretim kalitesiyle oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesi, kullanıcılarını memnun edecek pek çok özelliğe sahip. Alanında dünyanın en iyi mekanik tuş anahtarı üreticilerinden biri olarak kabul edilen Cherry tarafından üretilen mavi renkli anahtarların kullanıldığı ürün, sunduğu güçlü dokunsal ve işitsel geri bildirim ile pek çok oyuncunun favori klavyesi olmayı başardı. Üstelik Türkçe Q tuş dizilimine sahip olan klavye, mıknatıslı bilek desteği sayesinde kullanıcılara hem oyun oynarken hem de çalışırken rahat ve kolay bir kullanım vadediyor.

Fırçalanmış alüminyum gövdesiyle oldukça sağlam ve şık duran SUMMONER, makro ve medya kontrol tuşları, %100 anti-ghosting özelliği ve ilave USB bağlantısıyla oyucuların arzu ettiği pek çok özelliği bir araya getiriyor. RGB aydınlatmaya da sahip olan klavyenin ışıklandırmasını ister klavye üzerindeki kısayol tuşlarıyla ister XPG Prime yazılımı ile kontrol etmek mümkün.

Sınırlı Bir Süre için 649 TL

Amazon Linki: https://www.amazon.com.tr/XPG-T%C3%BCrk%C3%A7e-Mekanik-RGB-Klavye/dp/B08HWZ7CB3/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=XPG+Summoner&qid=1629711808&sr=8-1

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

NVIDIA Gamescom 2021: Dying Light 2 Stay Human, Battlefield 2042 ve diğer detaylar

Previous article

Marvel’s Midnight Suns, Mart 2022’de oyuncularla buluşacak

Next article

You may also like

More in Haberler