Haberler

MediaMarkt CLUB’a Gel İstediğin Ürüne İndirimi “Yapıştır”

0

MediaMarkt, bir kampanya düzenliyor. MediaMarkt CLUB üyeleri ve yeni üye olanlar, 15 – 17 Mart tarihleri arasındaki CLUB Günleri kapsamında dağıtılacak olan indirim çıkartmalarını, seçili ürünler arasından istediklerine yapıştıracak ve hangi ürünü indirimli alacağına kendi karar verecek.

MediaMarkt, hayata geçirdiği sadakat programı MediaMarkt CLUB için üyelerine şimdiye kadar görülmemiş fırsat ve kampanyalar sunmaya başladı. 15 – 17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek CLUB Günleri kapsamında; tüketicilere mağazalarda üzerinde yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 15 indirim yazan çıkartmalar dağıtılacak.

Tüketiciler, kampanya kapsamındaki seçili ürünlerden istediklerine, her indirim oranından 1 kere olmak üzere bu çıkartmaları yapıştırarak kasada anında indirim kazanacak. CLUB üyesi olmayan tüketiciler, aynı anda üyelik de gerçekleştirebilecek. Kampanya süresince dağıtılan broşürlerdeki farklı ürünlerde ise CLUB üyelerini cazip fırsatlar bekliyor.

Tıklayan da indirimi yapıştırabiliyor

MediaMarkt CLUB Günleri’ne özel indirim kampanyası mağazalarda olduğu gibi www.mediamarkt.com.tr ’de de geçerli olacak.

Geniş ürün yelpazesiyle teknoloji severlere bol çeşitli ürün alternatifi sunan MediaMarkt, CLUB üyelerine özel kampanyasında, kategorilere göre oranları belirledi. Buna göre tüketiciler:

Bilgisayar ve konsol donanım ürünlerinde, tabletlerde, cep telefonlarında ve akıllı saatlerde yüzde 5’lik,

Televizyon, TV alıcısı, Bluray, DVD ve video oynatıcılarında, bluetooth hoparlörlerde, navigasyon cihazlarında, yazılım ürünlerinde, oyunlarda yüzde 10’luk

Beyaz eşyalarda, ankastrelerde, elektrikli küçük ev aletlerinde, kahve makinelerinde, CD, DVD ve Bluray’lerde, yazıcılarda, telefonlarda ve aksesuarlarda ise yüzde 15’lik indirim çıkartmaları ürünlere yapıştırabilecek.

MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay

Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Elektronik severler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBüyelik‘e tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

Left 4 Dead Yapımcılarından Yeni Oyun: Back 4 Blood
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Seto Kaiba, Jump Force’a Geliyor

Previous article

Kaspersky Lab ve ThreatConnect İşbirliği

Next article

You may also like

More in Haberler