Haberler

MediaMarkt’ta ve Dijital Mağazada Xbox İndirimleri

0

Xbox indirimleri MediaMarkt’ta, Xbox Dijital Mağazasında oyun severleri bekliyor. Konsollar ve oyunların yanında, Game pass ve Live Gold aboneliklerinden de çekici indirim fırsatları sunuluyor.

Xbox hayranları için indirim 23 Kasım Cuma günü başlıyor. MediaMarkt mağazalarında Xbox konsollarında %50’ye varan indirimler sunulurken Xbox Dijital Mağazası’ndaki Xbox One oyunlarında ise %67’ye varan oyun indirimleri oyun severlerle buluşacak.

Xbox Game Pass servisi, üyeliği henüz olmayanlar için Xbox Dijital Mağazası’nda 3 Ocak tarihine kadar aylık 1 TL’ye sunuluyor. Xbox oyuncularının birlikte 500’den fazla online oyun oynamasını sağlayan ve her ay 4 oyun hediye eden Xbox Live Gold aboneliği de, üyeliği olmayanlar için Kasım ayı sonuna kadar Xbox Dijital Mağazası’nda aylık 1 TL ücretle oyun severleri ileri oyunculuk becerileriyle buluşturacak.

Sony Ürünlerinde Şahane Cuma İndirimleri
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Obi-Wan Kenobi, Star Wars Battlefront II Yolcusu

Previous article

The Lion King Resmi Teaser Fragman Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler