Haberler

Obi-Wan Kenobi, Star Wars Battlefront II Yolcusu

0

Obi-Wan Kenobi, sonunda Star Wars Battlefront II’nin ücretsiz DLC’si (indirilebilir içerik) Battle of Geonosis ile geliyor!

28 Kasım tarihindeki güncellemeyle birlikte Obi-Wan’ın Clone Wars  versiyonuna kavuşacağız.  Obi-Wan, daha çok savunma odaklı bir karakter olacak. Mavi ışın kılıcıyla savurduğu saldırıları, Jedi güçleriyle birleştirecek. Karakterin Defensive Rush adındaki blaster atışlarını kolayca saptırıp önündeki düşmanlara zarar veriyor ve bunu ayrıca güçlü bir yakın dövüş saldırısına da birleştirmek mümkün.

Diğer yetenekleri arasında yer alan Restrictive Mind Trick, rakiplerin yeteneklerini kısa süre için kullanmalarını engelliyor. Ek olarak Obi-Wan, Luke Skywalker’ın All-Out Force Push’unun daha geliştirilmiş versiyonunu da kullanabiliyor.

Obi-Wan, standart Jedi Master kostümüyle oyuna dahil olacak. Tabii farklı kostüm seçeneklerine ulaşmak isterseniz, belli bir miktar oyun içi parayı gözden çıkartmanız gerekiyor. Battle for Geonosis, iki aşamalı olacak ve Klonların Savaşları’ndan sahneleri de barındıracak. DLC ile birlikte oyuna yeni harita, üç yeni araç ve altı ayaklı AT-TE de oyuna eklenecek.

Stardock Oyunlarında Steam Sonbahar İndirimleri
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Stardock Oyunlarında Steam Sonbahar İndirimleri

Previous article

MediaMarkt’ta ve Dijital Mağazada Xbox İndirimleri

Next article

You may also like

More in Haberler