Haberler

Men of War: Assault Squad 2 – Cold War, PC’ye Çıktı!

0

1C Entertainment ve Digitalmindsoft, Men of War: Assault Squad 2 – Cold War oyunlarının PC platformuna çıkışını duyurdu.

Men of War serisi, RTS türünün ikonik isimlerinden biridir. Oyun, BD ile Sovyetler Birliği arasındaki sıcak çatışmaların zemininde durmakta ve askeri taktik oyuncularının seriden beklediği tüm gerginliği ortaya koymaktadır.

Men of War: Assault Squad 2 – Cold War ile birlikte yeni dinamiklere merhaba diyoruz. Günümüzün yaşadığı korku hissini yansıtan “dinamik hikaye oluşturma”, iki hikaye deneyiminin tek oyunculu ve co-op aynı şekilde oynamasını sağlıyor. Rastgele çatışmalardan özel ordu kompozisyonlarına, oyuncular savaşın sıcağında ayakları üzerinde durmakta zorlanacak.

Oyuncular, ABD veya Sovyet askerleri, tankları, helikopterleri ve daha pek çok orduyu kontrol altına alabiliyorlar ve bu seri mücadeleyi zirveye taşımaya çalışırlar. Kış temalı köylerden, sınır bölgelerine, Direct Control modu geri dönüyor. Bu mod oyunculara, güçlerini daha önce benzeri görülmemiş bir kontrol sağlayarak, düşmanlarını dışa vurmak amacıyla tek bir ünite kontrol etmelerini sağlıyor. Bunu, oyunun tek oyunculu ve co-op moduna uygun ya da çevrimiçi çok oyunculu ile deneyimleyebilirsiniz.

Oyuna Steam üzerinden 54 TL’ye ulaşabilirsiniz.

 

eFootball PES 2020 Çıktı
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Daemon X Machina, Switch İçin Çıktı

    Previous article

    JOKER, 4 Ekim’de Sinemalarda!

    Next article

    You may also like

    More in Haberler