Haberler

Daemon X Machina, Switch İçin Çıktı

0

Tarihin kaydettiği en büyük felaketti… ay parçalandı, gökyüzünü aşağıdan izleyenleri aydınlatan kırmızı ışık patlamasına neden oldu. Şimdi Nintendo Switch için çıkan DAEMON X MACHINA’daki Arsenals adı verilen güçlü mekanize elbiselere pilotluk yaparak bu kıyamet çağında bir Reclaimer olarak hayatta kalmanın zamanı geldi.

Kenichiro Tsukuda (Armored Core) ve makine tasarımcısı Shamji Kawamori’nin yeni aksiyon oyununda, gezegeni bozulmuş robotlara karşı yüksek hızlı mücadele ederek savunmalısınız. Avatarınız ve Arsenal’iniz tamamen özelleştirilebilir ve çok çeşitli seçeneklerle aksiyonu daha kişisel hissettirir.

Ayrıca, Co-op Modunda titanik boss’ları yok etmek için yerel olarak veya çevrimiçi üç kişiye kadar takım oluşturabilirsiniz.

Savaşa girmeden önce Arsenal’inize  pilotluk yapmak istiyorsanız, Nintendo eShop’ta ücretsiz indirilebilen DAEMON X MACHINA Prologue demosunu indirmeyi deneyin. Bu demo, oyunun açılış bölümünü oynamanıza izin verir, demo sırasında yaptığınız herhangi bir ilerleme, bir defa satın alındıktan sonra tam oyuna aktarılır. Ayrıca demo için indirilmesi gereken en yeni yazılım güncellemesine ihtiyacınız var.

Gelecek aylarda oyuna yeni görevler, düzinelerce emote, çıkartma ve diğer kişiselleştirme öğeleri de dahil olmak üzere ek ücretli indirilebilir içerik eklenecek.

505 Games ve Remedy, Control İçin Yeni İçeriklerini Duyurdu

 

Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Razer, Yeni iPhone’lara Özel Soğutmalı Kılıfını Duyurdu

    Previous article

    Men of War: Assault Squad 2 – Cold War, PC’ye Çıktı!

    Next article

    You may also like

    More in Haberler