E-SporHaberler

Mobil Tankların E-Spor Kapışması – Blitz Twister Kupası

0

Wargaming’in paylaştığı haberler arasında Blitz Twister Kupası ve dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların katkılarıyla tasarlanan Artist Signature Label koleksiyonu kapsamındaki ilk tank olan Okawara tankı dikkat çekti.

World of Tanks Blitz, sert tank savaşlarına adanmış, ücretsiz, takım tabanlı bir MMO aksiyon oyunudur. Wargaming’in dünya çapında büyük başarı kazanmış oyunu World of Tanks’ten esinlenerek geliştirilmiş bu oyun, çeşitli akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden çapraz platform oynanabilirliğe sahiptir.

World of Tanks, Blitz Twister Kupası ile e-spor arenasına giriş yapacağının müjdesini verdi. Klan oyuncularına özel ilk global e-spor etkinliği olacak bu kupa, yeteneklerini dosta düşmana kanıtlamak isteyen Blitz oyuncuları için kaçırılmayacak bir fırsat. Online gerçekleşecek ön elemelerden sonra her bölgeden bir kazanan belirlenecek ve turnuvanın en iyi 4 takımı offline bir etkinlikte karşı karşıya gelecekler. Turnuva için kayıtlar yakında açılacağından oyunun resmi sitesini sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.

PlayStation 4 Slim n11.com’da Satışa Çıktı

Artist Signature Label adı verilen koleksiyon serisi tankların tasarımı için Wargaming dünyaca ünlü sanatçılarla anlaştı. Bu partnerliğin ilki O-47 projesinde hayat buldu ve projenin mimarı Gundam ile Brave serileriyle ünlenen mecha sanatçısı Kunio Okawara oldu.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

PlayStation 4 Slim n11.com’da Satışa Çıktı

Previous article

World of Warcraft: Legion İnceleme

Next article

You may also like

More in E-Spor