Haberler

Mobilde Batman Keyfi – Batman: Arkham Underworld

0

Son zamanlarda elimizden düşürmediğimiz mobil platformlarımıza, gün geçtikçe bir yığın yeni içerik ekleniyor. Özellikle boş zamanlarımızda oyunlarla keyfimizi yerine getiren mobil platformlar, bu sefer Batman Arkham Underworld‘ü misafir ediyorlar.

DC’nin “hazırlıklıysa herkesi alır” konseptli kahramanı Batman’in yeni oyununda bu sefer roller değişiyor. Şimdiden 4 yıldız değerlendirmesiyle birçok oyuncunun telefonlarını süsleyen oyunda, DC’nin kötülerini bir araya getirip, onlara pis işlerimizi yaptırabiliyoruz. Kötü adamlarımızın sayısını arttırıp, onları eğitebiliyoruz ve görevlere yolluyoruz. Ayrıca Riddler, Scarecrow, Killer Croc, Harley Quinn ve daha fazla ikonik isme emirler verebiliyoruz. Bu karakterlerin seviyesini arttırıp, yeni yetenekleriyle yer altı dünyasını yöneten taraf olabiliyoruz.

Google Play için buradan, Apple için buradan oyunu indirebilirsiniz.

Netflix ile Kaçamak Yapanların Sayısı Artıyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Netflix ile Kaçamak Yapanların Sayısı Artıyor

Previous article

​Lego Batman Oyuncakları Happy Meal’larda

Next article

You may also like

More in Haberler