Haberler

Mortal Kombat 11 Oyun İçi Eşyalar Sadece Kozmetik Olacak

0

Xbox Wire’ın verdiği bilgiye göre yeni Mortal Kombat oyunu olan Mortal Kombat 11’de (MK11) yer alacak oyun içi eşyalar, sadece kozmetikten ibaret olacak.

Daha önce Injustice 2’yi oynadıysanız zırh sistemine az çok hakimsinizdir. Özellikle online tarafta birçok oyuncunun canını sıkan sistem, dövüş mekaniklerini bayağı etkiliyor. Hatta eşyaların özellikleri yüzünden kimi zaman komik görüntülere bile şahit oluyoruz. Durum böyle olunca MK11 için uyarı sinyalleri yanmaya başladı bile.

Netherrealm’den Trevor Traub, Xbox Wire’a verdiği röportajda MK11’in Injustice 2’deki sistemi tekrar etmeyeceğini belirtti. Traub, MK11’de yer alacak eşyalar için sadece kozmetik amaçlı kullanılacağını ve karakterleri İstediğimiz gibi görünmemizi sağlayabilirken bu durumun, istatistiklerimizi etkilemeyeceğini de ekledi.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformunda çıkacak.

Mortal Kombat 11 Çıkış Tarihi ve Yeni Oynanış Videosu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Football Manager 2019’da Kış İndirimi

Previous article

Honor 9 Lite 1299 TL Fiyat Etiketi ile A101’de

Next article

You may also like

More in Haberler