Haberler

Mortal Kombat 11’in Yeni Karakterleri Belli Oldu

0

Mortal Kombat 11 için geçen hafta Kano karakterini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde yapılan Mortal Kombat 11 reveal etkinliğinde, eski Mortal Kombat oyunlarında da yer almış olan iki karakter görüldü.

D’vorah

D’Vorah, insansı cisimlerin içinde yaşayan bir tür böcek türü olan bir Kytinn’dir. Arnyek adalarından gelen D’Vorah, diyarı Shao Kahn tarafından fethedildi ve bir köle olmaktan kaçınmak için imparatora hizmet etmeyi seçti.

D’vorah karakteri ilk olarak Mortal Kombat X oyunuyla karşımıza çıkmıştı, sonradan Mortal Kombat X çizgi romanı serisinin ikinci basımıyla hikayesine devam edilmişti.

Kabal

Kabal karakteri ilk olarak 6 Ekim 1995’de piyasaya sürülen Mortal Kombat 3 oyunuyla karşımıza çıktı. Shao Khan’ın imha ekibinden birinin saldırısından kurtulan gizemli bir savaşçıydı. Kökeni bilinmiyordu ancak karakterin hikaye bitişinde, Black Dragon klanının bir üyesi olduğunu ortaya koyuyordu. Tanıtımı sırasında iyilik için bir güç olarak ortaya çıktı ancak o zamandan beri kendini Black Dragon klanının başına getirmeyi planlayan şeytani yollarına döndü.

Doğrulanmamış Savaşçılar

Netherrealm bu karakterleri henüz oynanabilir bir savaşçı olarak onaylamadı ancak bu savaşçılar oyun dışı sinematiklerdeki trailerlarda görülmüştü.

Cassie Cage

Cassie Cage MK11’in Official Gameplay Trailer’ında gözüken isimlerden biri.

Kung Lao

Kung Lao’da aynı şekilde fragmanda gözüken karakterlerden.

Kronika

Kronika da aynı şekilde fragman da gözükmüştü ve birçok oyun içi sinematik içinde de yer aldı.

Kingdom Hearts 3 İnceleme

Kingdom Hearts 3 İnceleme

Previous article

Kingdom Hearts 3 (PS4 PRO) Oynanış – #1 Olympus

Next article

You may also like

More in Haberler