Haberler

Multiplayer, Chapter 2 Etkinliklerinde Takipçileriyle Buluşuyor

0

Chapter 2’de düzenlenecek olan CS: GO (Counter Strike: Global Offensive) turnuvasında da oyuncuları birbirlerine karşı mücadele edecek. Toshiba TNB A.ş. sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuvanın şampiyonu Toshiba marka notebook ödülünü de evine götürecek. Aynı zamanda, gerçekleşecek olan turnuva, Multiplayer twitch kanalından canlı yayın ile internetten izlenebilecek.

12.00’de başlayacak etkinlikte Multiplayer Live yayıncılarının yanısıra pek çok ünlü YouTuber da hayranlarıyla biraraya gelecek.

Chapter 2’de gerçekleşecek Mortal Kombat X turnuvası, çıkışını gerçekleştirmesinden birkaçgün sonra yapılması itibariyle yapılan ilk Mortal Kombat X turnuvası olmaözelliğini de taşıyor ve oyunu denemek isteyen oyuncular için de kaçırılmaz bir fırsat halini alıyor. Turnuvanın şampiyonu da bir adet PlayStation 4 kazanıyor.

Multiplayer etkinliklerinde artık gelenekselleşmiş olan FIFA 15 turnuvası da birkezdaha Chapter 2’de düzenliyoruz. 32 Katılımcıyla düzenlenecek olan turnuvanın şampiyonu Xbox One ödülünü evine götürecek.

18 Nisan’da etkinliğe katılamayacak olan takipçiler de cumartesi günü tüm günwww.twitch.tv/multiplayer adresindeki Multiplayer Live twitch kanalından yapılacak canlı yayın ile etkinliği dakika dakika izleyebilecekler.

Düzenlenecek turnuvalara katılım, saat 14.00’e kadar devam edecek.

Counterstrike-poster

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Nvidia’dan GTA V İçin Yeni Sürücüler

Previous article

League of Legends Dünya Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak Şehirler Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler