Haberler

One Piece World Seeker’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Bandai Namco, geçtiğimiz haftalarda ertelediğini duyurduğu oyunu One Piece World Seeker için yeni koleksiyon sürümünü ve oyunun kesin çıkış tarihini açıkladı.

15 Mart 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC’de dijital olarak çıkış yapacak olan oyunumuzun ön sipariş bonusları da mevcut.

Oyunun ön siparişini verenler, adanın gizemli canavar şekilli taşlarının sırlarını çözen görevin yanında, Luffy için iki özel kostüme ulaşabilecekler. PlayStation 4 oyuncuları ayrıca ekstra olarak One Piece World Seeker dinamik temasına kavuşacaklar.

Oyunun “The Pirate King Edition” koleksiyon sürümünde oyunun kopyasının yanı sıra, özel bir 21cm Luffy heykelciği, Gum-Gum şeytan meyvesi, Kohei Tanaka ve Season Pass’ın oluşturduğu oyunun orijinal müziklerini içeren bir CD bulunuyor.

Ponçiklik ve Tükürük Dolu Bir Aşk Hikayesi: Spitkiss
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Lords Mobile Oyun Müziklerine Klaus Badelt İmzası

Previous article

Kingston, IronKey D300 Şifreli USB’sini Geliştirdi

Next article

You may also like

More in Haberler