Haberler

Overdrive City ile Otomobil Tutkusu, Şehir Kurma Oyunu İle Hayat Buluyor

0
Overdrive City ile Otomobil Tutkusu, Şehir Kurma Oyunu İle Hayat Buluyor

Gameloft, Overdrive City’nin şimdi App Store, Google Play ve çok yakında Microsoft Store üzerinden indirilebilir olduğunu paylaşmaktan gurur duyar. Overdrive City, otomobil hayranlarını bir araya getiren ve şehir kurma oyunlarına lisanslı araçlar ve yarış deneyimi ile farklı bir bakış sunan bir oyun.

Gameloft Montreal tarafından geliştirilen Overdrive City, oyuncuların otomobil tutkusunu fabrika zemininden yarış alanına kadar taşıyabilecekleri görülmemiş bir deneyim sunmayı hedefliyor. İlk defa otomobil temalı bir oyunda, kullanıcılar kendi araçlarını üretebilecek, yedek parçalar ile birlikte diğer oyuncular arasında alım satım gerçekleştirebilecekler. Oyuncular, kendi kuracakları şehirlerde, otomobil fuarı ve yarış pistleri gibi farklı faaliyet alanları inşa edebilecekler.

Porsche 911 GTS, Nissan GT-R Nismo, 1967 model Ford Shelby GT500 gibi 50’den fazla ikonik araç markasının yer aldığı, Overdrive City’de oyuncular diledikleri araçları toplayıp, geliştirebilecek ve istedikleri gibi kişiselleştirebilecekler. 6 farklı bölümden oluşan kariyer modu ve 1.000’den fazla yarış ile oyuncular şampiyon olmak için mücadele edecekler.

“Tanınmış otomobil ve yarış oyunları portföyümüz göz önüne alındığında, şehir kurma türüne yeni bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz.” diyen Gameloft Başkan Yardımcılarından Thomas Aurick, “Gameloft Montreal stüdyosu, otomobil tutkunları için eşsiz bir deneyim sunmaktan ve Gameloft’un otomobil hayranı topluluğu ile Overdrive City’i paylaşmaktan büyük bir heyecan duymaktadır.”

Ayrıca Overdrive City’nin açılışının şerefine, 22 Şubat tarihine kadar oyunu indiren bütün oyuncularımız “Founders Pack” hediye olarak sahip olacaktır.

Overdrive City’i buradan indirebilirsiniz.

Kirpi Sonic Filmi İzlemeye Değer Mi?

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Kirpi Sonic Filmi İzlemeye Değer Mi?

Previous article

PUBG 6.2 Güncellemesi Takım Deathmatch’i kapsayan Arcade Modunu Tanıtıyor

Next article

You may also like

More in Haberler