Haberler

PlayStation 4’ü PC’de Oyanayabilme Keyfi!

0

Konsollardan vazgeçemeyen ve bir yandan da PC’nin nimetlerinden yararlanmak isteyenler, bu haberimiz sizin için. Geçtiğimiz günlerde 3.50 MUSASHI güncellemesi sayesinde Remote Play, Mac ve PC cihazlarda kullanılabilecek hale geldi.

Remote Play’in bir süredir oyun dünyasının önemli konularından olduğunu biliyorsunuz. Remote Play ile birlikte PS4’e bağlı PS Vita üzerinden, PS4’ün oyunlarını oynamak mümkün. Bu özelliği bir de PC platformlarında düşünün. Öncelikle PS4’ün Remote Play özelliği Windows 8.1, OS X 10.10 ve sonrası işletim sistemine sahip olmanızı istiyor.

PS4’ünüz başka bir mekanda açıkken, ağa bağlı kalarak laptopunuzdan oyunlarınızı oynayabilirsiniz.

PS4 sistemini uzaktan oynatma özelliğini buradan takip edebilir ve indirilebilir olduğunda, tadını çıkartabilirsiniz. Linkte, bu özelliğin tüm teknik detayları ve nasıl kurulum yapacağınızla ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Huawei P9 Tanıtıldı

Previous article

Rakamlarla The Beatles’ın Spotify’daki 100 Günü

Next article

You may also like

More in Haberler