Haberler

PlayStation Türkiye’nin İletişim Ajansı İz İletişim Oldu

0

Sunduğu ürün ve hizmetlerle dünya çapında milyonlarca oyuncunun evine inanılmaz deneyimler ve maceralar götüren, ve interaktif dijital eğlencede global bir lider marka olarak kabul gören Sony PlayStation, Türkiye için iletişim ajansını seçti. PlayStation markasının Türkiye’deki iletişim ve PR çalışmaları bundan böyle İz İletişim tarafından yürütülecek.

PlayStation 4, PlayStation 4 Pro ve PlayStation VR gibi eğlence sistemleri ve PlayStation Store, PlayStation Plus gibi dijital hizmetlerin yanı sıra; God of War, Uncharted, The Last of Us ve Gran Turismo gibi büyük beğeni toplayan SIE Worldwide Studios oyunları ile tanınan PlayStation markası, Türkiye’deki oyunculara uzun yıllardır hizmet veriyor.

Türkçe işletim sistemi ve Türkçe dil desteği ile sunulan oyun ve hizmetleriyle Türkiye’deki oyuncuların yanında olan ve ülkemizdeki faaliyetlerine hız kesmeden devam eden PlayStation Türkiye, önümüzdeki dönemde PR çalışmalarına yeni iletişim ajansı İz İletişim ile devam edecek.

Detroit: Become Human #11 – Alice İlk Gülücük
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Acer Chromebook 11, 2018 Computex Altın d&i Ödülü Kazandı

Previous article

Detroit: Become Human #12 – Markus’un Gerçek Yüzü

Next article

You may also like

More in Haberler