Haberler

Pokémon: Let’s Go İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

0

Pokémon Company International ve Nintendo, merakla beklenen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee hakkında Efsanevi Pokémon savaşları, GO Park bilgileri, yeni bir Candy sistemi ve daha fazlasını içeren yeni bilgiler açıkladı.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee!’de bir bluetooth bağlantısı kullanarak Pokemon Go’da yakaladığınız Pokemon’u maceralarınızda size katılabilmeniz için Kanto bölgesine getirebileceksiniz. Pokémon GO’dan transfer edilen Pokémon, Fuchsia Şehri’nde bulunan GO Park kompleksi olarak adlandırılan bir yerde ortaya çıkar. GO Park kompleksi 20 ayrı GO Parkından oluşur ve her birinde en fazla 50 Pokémon tutabilirsiniz. GO Park kompleksinde bulunan Pokémon’u Kanto bölgesindeki yolculuğunuzda yanınıza almak için öncelikle bir GO Park içinde bulup yakalamanız gerekir. Sadece kendi Pokémon GO hesabınızla bağlanmakla sınırlı değilsiniz, tek bir kayıt dosyasına bağlanan Pokémon GO hesaplarının sayısında bir sınırlama yoktur, böylece arkadaşlarınızdan ve ailenizden de Pokémon alabilirsiniz. GO Park kompleksinde aynı türden Pokémon’dan 25 tanesine sahip olduğunuzda, Candy kazanmak için özel bir mini oyunu oynayabileceksiniz. GO Park kompleksini kullanarak, Alolan form Pokémon’u bile Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununa aktarabilirsiniz.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununda Candy kullanarak oyuncular Pokémon’larını güçlendirebilecekler. Pokémon savaşlara katıldıktan sonra daha da güçlenecek, ama Pokémon Candy vererek, o Pokémon’un özel istatistiklerini yükseltebileceksiniz. Farklı türdeki Candy’lerin farklı etkileri olacaktır. Örneğin, bazıları Pokémon’un Saldırısını artırabilirken diğerleri Pokémon’un Hızını veya Savunmasını artırabilir. Bu Candy’ler, Pokémon’u Profesör Oak’a transfer ederek, GO Park kompleksinin oyun alanındaki oyunları başarıyla tamamlayarak veya Pokémon’unuzu Poké Ball Plus cihazında bir gezintiye çıkararak çeşitli şekillerde elde edilebilir. Bu Candy’leri toplayıp kullanarak, çok güçlü bir Pokémon takımı yaratabilirsiniz.

Pokémon dünyasında, nadiren görülen ama bölgenin efsanelerinde konuşulan inanılmaz derecede güçlü Pokémonlar bulunur. Bunlar, Efsanevi Pokémon olarak bilinir. Kanto bölgesinde, oyuncular efsanevi kuş Pokémon — Articuno, Zapdos ve Moltres dahil olmak üzere birçok efsanevi Pokémon’u bulabilecekler. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununda bu Pokemonları yakalamanın yolu diğer birçok Pokémon’u nasıl yakalayacağınızdan farklıdır. Onları yakalama şansına sahip olmadan önce bu Pokémon’ları savaşta yenmelisiniz. Kolay olmayacak, ama onları yakalamayı başardıktan sonra, bu Pokémon sizi maceralarınız boyunca takip edecektir.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! Nintendo Switch’e özel 16 Kasım’da çıkıyor.

Jump Force’a Dört Yeni Karakter Eklendi
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Cyberpunk 2077 Maciej Pietras ÖZEL Röportaj

Previous article

World of Warcraft: Battle for Azeroth İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler