İnceleme

World of Warcraft: Battle for Azeroth İnceleme

0

MMORPG konusunda rakipsiz isimlerden biri olan World of Warcraft, her ek pakette ya çok seviliyor ya da sayısız hakarete uğruyor. Bunun nedeni ise “ilk”lere döneceğiz kafasını birazcık zorlayan Blizzard, sistemde sık sık değişikliğe gidiyor. Tabii ki adamlar oyuncuların istediklerini verince yine suçlu oluyorlar. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu. World of Warcraft: Battle for Azeroth ile birlikte maceramıza kaldığımız yerden devam ediyoruz ancak kahramanlarımız, savaş konusunda hadlerini aşmış durumdalar. Azeroth kırıldı kırılacak, ortalık birbirine karışacak.

İlk yarattığım karakterimi daha dün gibi hatırlıyorum, human paladin. Gri saçlar falan, elinde kocaman tokmak. 6 veya 7 ay sonra tauren druid’i keşfedip, tam 12 yılımı aynı karaktere verdim. Bunu yazmaktan utanmıyorum. Şu aralar paladin human ile tank olmanın keyfini çıkarıyorum. 12 yıl Horde, 2 yıl Alliance tarafında birçok zindan, raid, karakter derken çok renkli anılara sahibim. Hatta şu anki bazı arkadaşlıklarım WoW’un sayesindedir. Neyse, konumuz World of Warcraft: Battle for Azeroth (WoW BFA).

13 Ağustos gece 01:00’da bekleyenlerini karşılayan BFA, her zamanki gibi belli noktalarda “lag” sorunlarıyla bizi baş başa bıraktı. Her ek paket zamanı, buna alışmış olmak gerekiyor. Özellikle Amerika sunucularında olanlar, ne demek istediğimi anlayacaktır. Avrupa sunucunda oynayan biri olarak kalabalığın yoğun olduğu haritalar haricinde, gözle görülür hiçbir sorunla karşılaşmadım (en azından bağlantı anlamında).

8 Saatte 10 level

120. seviyeye “ding”lediğimiz yeni ek paketimiz BFA, 10 level’ı eğer insanı şekilde oynuyorsanız 8 saatte ulaşmanıza izin veriyor. Kişisel olarak 6 saatte 110-120 arasına ulaştım. Yaklaşık 116. seviyeye kadar eğer Legion ek paketinden kalan legendary eşyalarınız varsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Özellikle level kasarken o legendary yüzük veya ayakkabı hayat kurtarıyor. 116’dan sonra legendary eşyaların pasif özelliklerini kullanamıyorsunuz.

Level atlarken “en az” şekilde eziyet olsun isterseniz benim tavsiyem Alliance iseniz Drustvar, Stormsong Valley ve Tiragarde Sound sıralamasında gitmeniz. Özellikle Stormsong Valley, bir görev verip 10 görev aldığınız haritalardan olduğu için bolca küfür etme ihtimaliniz de var. Ek olarak ana haritayı açtığınızda yani M tuşuna başıp, koca dünyayı gördüğünüzde 120 olana kadar sadece ünlem olarak görünen görevlere odaklanın. Onlar zaten hikaye görevleri yani campaign bölümleri. 120 olduktan sonra yan görevlere abanırsınız. Hem fazladan gold da kazanırsınız, malum token fiyatları artıyor. Bu arada bazı yan görevler bayağı içinizi burkacak kadar tatlı. İyi anlamda mı kötü mü yazmayayım, sürprizi kaçmasın.

Çantanızda, bankanızda bir önceki ek paketten kalma, set, yüzük, omuzluk vs. ne varsa satın. BFA’da düşen yeşil item’lar belli ilvl (Item Level) üzerindeyse zaten işinize yarayacaktır. Yaramayanları ise “sakın satmayın!”. Henüz Horde tarafında oynamadığım için bilmiyorum (çünkü level’lamak eziyet oldu bu ara) ancak şehir merkezlerinde (mesela Alliance için Boralus), eşyaları kırabileceğimiz scrap-o-matic 1000 mevcut. Horde tarafında da kesin şehir merkezinde görev veren bir ufaklık vardır. Burada amaç BFA’daki scrap edilebilir yani kırılabilir eşyaları, ham maddelerine ayırmak. Mesela yanlışlıkla bir pantolon craft’ladınız, bu arkadaş sayesinde pantolonu ayrıştırıp kullandığınız materyallere ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca ham maddeleri bankanıza doldurun çünkü meslek gelişimi için ihtiyacınız olacak. Para mı lazım? Gidin yaratık kesin veya görev yapın daha iyi ama kırılabilir yani scrap edilebilir eşyaları asla satmayın.

Zindanlar ve Raidler

Oyunda “şimdilik” bizi bekleyen 10 tane dungeon yani zindan var. Bu zindanların bazılarına 120 olduğunuz zaman hemen girebiliyorsunuz ancak bazıları için hikayenizin bir kısmını tamamlamanız gerekiyor. Alliance oyuncusuysanız “Alliance War Campaign achievement’ındaki “Blood in the Water” bölümüne kadar gelmek gerekiyor. Horde için ise “Zandalar Forever” achievement’ı yeterli olacaktır. Diğer bir özel durum da Siege of Boralus zindanı için geçerli. Bu zindan için Alliance oyuncularının “The Pride of Kul’tiras” achievement’ına ihtiyaçları var, Horde oyuncularının ise “Horde War Campaign” bölümünde “At the Bottom of the Sea” bölümüne kadar tamamlamaları gerekiyor. Yani oyunda belli yerlere, zindanlara ulaşabilmek için “ana görevlerin” belli bölümlerini tamamlamak gerekiyor.

Zindanlar ilk başta (özellikle Waycrest Manor) bayağı karışık gelecektir. Hangi yaratığı ne zaman çekeyim, nerede tanklayayım ya da nerede DPS yapayım derken, ensenizden başka bir mob gelip one shot sizi alabilir. Eh, bu durumda arkayı sağlama alıp, her hasar yediğinizde geri geri kaçmak yerine tank’a koşmak mantıklı bir seçim olacaktır. Kişisel olarak özellikle Freehold ve Siege of Boralus dungeon’ına BAYILDIM. Teması, müzikleri insanı gaza getiren bir yapısı var. Dungeon’lar gear düşürme seviyeleri ise:

  • Normal Dungeon 120. seviye 310 ilvl gear
  • Heroic Dungeon 325 ilvl gear
  • Mythic Dungeon 340 ilvl gear düşürüyor.

Genel olarak bazı terimleri İngilizce bazılarını Türkçe yazdığımın farkındayım. O yüzden ortaya karışık devam ediyorum ki kafalar karışmasın. Uzun süredir WoW oynayanlar, tabirleri anlayacaktır. Brb, AFK, dungeon, gear, ilvl, one shot vb. birçok kelime günlük hayatımızın parçası olunca Türkçeleştirme gereği duymuyoruz tabii. Hazır Türkçeleştirme dedik, son zamanlarda oyundaki görevler ve birçok yapıyı Türkçeleştiren bir ekiple sizi tanıştırayım: WoW Tercüman. Ekibin çalışmalarına buradan bakabilirsiniz.

Dungeon’ların yer aldığı haritalara ve zorluk derecelerine gelecek olursak:

  • Waycrest Manor: Drustvar. Alliance için 110 ve üzeri. Horde için 120. (Normal, Heroic, Mythic, Mythic+)
  • Tol Dagor: Tiragarde Sound. Alliance için 115 ve üzeri. Horde için 120. (Normal, Heroic, Mythic, Mythic+)
  • The MOTHERLODE: Zuldazar. Alliance için 120. Horde için 115ve üzeri. (Normal, Heroic, Mythic, Mythic+)
  • The Underrot: Nazmir. Alliance için 120. Horde için 110 ve üzeri. (Normal, Heroic, Mythic, Mythic+)
  • Atal’Dazar: Zuldazar. Alliance için 120. Horde için 110 ve üzeri. (Normal, Heroic, Mythic, Mythic+)
  • Freehold: Tiragarde Sound. Alliance için 110 ve üzeri. Horde için 120. (Normal, Heroic, Mythic, Mythic+)
  • King’s Rest: Zuldazar. Her iki taraf için de 120. (Mythic, Mythic+)
  • Shrine of the Storm: Stormsong Valley. Alliance için 110 ve üzeri. Horde için 120. (Normal, Heroic, Mythic, Mythic+)
  • Siege of Boralus: Tiragarde Souns. Her iki taraf için de 120. (Mythic, Mythic+)

Raid kısmında şahsen çok vaktim olamadığı için kurcalayamadım. Şimdilik 8 boss’a ev sahipliği yapan Uldir raid’inden 7 tanesini tokatlamayı başardım (tanklarken hayvanlar gibi eğleniyorum çünkü herkesin hayatı bana bağlı muhaha *healer enseme vurdu*). İnceleme yazımın yayına alındığının ertesi günü son boss’u devireceğimin garantisini verebilirim. Gamescom etkisi ve pakete biraz geç başlamamdan ötürü tüm guild şu an “tank lazım hadi Ceyda” diyerek bana baskı yaptıklarından nasıl level atladığımı hatırlamıyorum bile. Neyse, raid kısmında her boss taktiği kendisine has taktiklere sahip (her zaman olduğu gibi).

Şimdilik Raid Finder kısmında Uldir’in ilk wing’i olan “Halls of Containment” açık. Diğer iki wing için beklemeye devam ediyoruz. Raid’in normal, heroic ve mythic zorluk dereceleri açık. Denemesi bedava, tabii uygun bir grup bulursanız *içten içe kıkırdar*.

Yeni Harita ve War Mode

BFA ile birlikte oyuna eklenen yeni haritalar mevcut. Horde tarafında Zan’dalar haritası, Alliance ise Kul Tiras adasına kavuşuyor. Zandalar adası: Nazmir, Zuldazar ve Vol’dun, Kul Tiras ise Stormsong Valley, Drustvar ve Tiragarde Sound olarak üç bölgeye ayrılıyor.

Seviye atlarken “genelde” War Mode’unuz yani PvP’niz açıksa birilerinin dalma ihtimali %80 falan. Ancak War Mode’un da görev yaparken aldığınız XP yani deneyim puanını %10 daha fazla kazanmanızı sağlıyor. Bu da aslında önemli bir artı. Bir noktada Alliance ve Horde, mecburen diğer tarafın haritasında görev yapmak zorunda kalıyor. Yani Alliance olarak Zandalar, Horde olarak Kul Tiras’ta görev yapmak zorunda kalabiliyoruz. Bu noktada PvP konusunu pek sevmiyorsanız veya diğer tarafın size dalmasıyla uğraşmak istemiyorsanız, kendi ana bölgenize gidip War Mode’u kapabilirsiniz. Talents kısmında bulabileceğiniz War Mod, Alliance için sadece Stormwind, Horde için sadece Orgrimmar tarafında kapanabiliyor.

War Mode’un tek eğlencesi PvP değil tabii ki. Achievement takıntısı olanlara da “Horde Slayer” veya “Alliance Slayer” gibi title’lar da işin renkli kısmı. Ayrıca War Mode’un açık olması demek PvE dışında PvP’ye özel yeteneklerimizi de kullanabileceğimiz anlamına geliyor. Açıkçası görev yaparken yalnızsanız, inanılmaz yararlı oluyorlar. Yine War Mode aktifken ölmeden karşı taraftan 10 kişiyi öldürürsek, ölene kadar geçerli olan %15 iyileşme ve hasar bonusumuzu unutmamak gerek. Ancak böyle bir bonusun götürüsü de var. Bu götürünün adı “Bounty”.

Bounty demek, bizim gümüş tepside ağzımızda domates ile sunulmamız demek. Bu bonusu kazandığımız an bütün haritada görülebiliyoruz. Eğer haritayı açtığınızda kırmızı beyaz simgeli ufak bir helmet görürseniz, bilin ki birileri çok fazla Horde veya Alliance kesmiştir. Bounty’yi öldürmek demek rastgele altın, honor veya farklı malzemeler kazandırıyor. Bahtımıza ne çıkarsa durumu.

War Mode, her şekilde bayağı eğlenceli ancak eğer sizin War Mode’unuz açıksa, açık olmayan kişiyle yan yana dursanız bile sizi göremiyor. Bu durumda Summon Stone’a giderken birbirinizi denetlemeyi unutmayın derim. Birbirimizi görememek demek trade veya beraber görev yapamamak da demek.

BFA’yı genel olarak değerlendirdiğimizde her şey PvP üzerine odaklıymış gibi duruyor. War Mode’un dışında gözden kaçmayacak yeniliklerden diğeri de War Supply. War Supply, haritaya rastgele düşüyor ve oraya ulaşıp aktif etmeyi başaran ilk taraf, ödülünü kazanıyor. Sandıklar tamamen rastgele zamanlarda, rastgele haritalara düşüyorlar. Şu an ki haliyle oyuncuların bu sandıklara denk gelmesi zor olduğu için PvP anlamında tamamen şans eseri aksiyon dönüyor. PvP’nin diğer yeniliği Dueler’s Guild sistemi. Bu sistem sayesinde oyuncular birbirleriyle düello yapabiliyorlar.

BFA ile birlikte ihtiyacımız olan ve “farm”lamamız gereken diğer malzememiz ise War Resources. “Mission Command Table” mantığı kaldığı yerden devam ederken belli askerler, görevler ve araştırma geliştirmeleri yapmak için kullanılan War Resources, haritalarda rastgele denk geldiğimiz hazine sandıklarından, world quest’lerden temin ediliyor. Her bölgede 10 tane hazine sandığı var ve bunlar belli yerlerde ortaya çıkıyorlar. Hikaye görevlerini yaparken belli miktarda toplamak kolay ancak sonrası için biraz koşturma gerekebilir. Bu noktada yan görevleri de yapmak önemli.

Yeni Legendary: Heart of Azeroth’un Gücü Adına

Sargeras bebişim sayesinde Legion sonunda koca kılıcı çıkartmak için bizim Artifact Weapon’ımıza (silahımıza) ihtiyaç duyulmuştu. Sargeras’ın Silithus’a vurduğu son darbe sonrası Khadgar BFA’ya veda etmişti. Düşünsenize uzun süredir Medivh’in yolundan giden koskoca mage, yine onunla konuşmaya gidiyor falan. Olaylar bir şekilde Jaina’ya bağlanıyor, orası ayrı. Yani BFA’nın en sağlam mage’i şu ara Jaina. Hatun, nefret edildiği kadar sevilen isimler arasında. Yeni haliyle de birçoğumuzu etkilemeyi başardı, orası kesin. Gel gelelim artifact silahımız artık yok. Bu da eskisi gibi silah düşürmek için türlü aksiyonlara gireceğimiz anlamına geliyor. Ancak  artifact silah ve legendary yerine artık elimizde “Heart of Azeroth” var. Magni Bronzebeard’ın verdiği Heart of Azeroth, karakterimize ilk gelen BFA görevi ve görev ardından kolye olarak kendisini kullanıyoruz. Heart of Azeroth, tıpkı artifact silahımız gibi Artifact Power’a ihtiyaç duyuyor.

Yüce kolyemiz Heart of Azeroth, değdiği tüm item’lara Azerite gücünü katıyor. Ortalık zaten Sargeras sayesinde Azerite dolu olduğu için hemen hemen her görev sonrası düşen kutular, haftalık mythic zindanlar, raid’ler derken kendimizi Heart of Azeroth’a Artifact Power kasarken buluyoruz. Heart of Azeroth’un bağlı olduğu üç item’ımız var: Helm, Shoulder ve Chest. Bu item’lar Heart of Azeroth Artifact Power kazandıkça özel Azerite Power’lara sahip oluyorlar. Azerite Power, karakterimize gelen pasif bazı güçlere sahip olmamızı sağlıyor. Daha fazla hasar, daha iyi savunma, belli yeteneklerimizin güçlenmesi veya hasar almadığımız zaman canımızın artması gibi birçok özellik. Yani kolye güçlendikçe bu üç tipteki item’ımız farklı özelliklere sahip oluyorlar. Aslında olay artifact silahı güçlendirmekten farksız ama çok daha sıkıcı.

Şöyle ki artifact silah için görevden göreve koşarken, elimizde tek bir sorumluluğumuz vardı. Ayrıca oynanışı da bayağı etkiliyordu, silahımızın kendine has özelliğinin olması, kimi zaman tüm raid’i kurtarabiliyordu. Şimdi ise oynanış namına aman aman çok büyük özellikler vermeyen bu sistem, kişisel olarak beni görev kısmında “umursamaz” biri haline getirdi. Tabii bu yazdıklarım sistemi kötülemek gibi algılanmasın. Blizzard muhtemelen bu konuyu daha iyi hale getirecektir. Benzer durum ilk artifact silahlar zamanı da yaşanmıştı.

Mesleklere Neler Oldu?

BFA’da meslekler de birtakım değişiklere sahip. Özellikle bitki toplayan dostlarımız, artık belli bitkileri her yerde bulmak gibi bir durum söz konusu değil. Onun yerine oyun, daha mantıklı yollara başvurmuş. Bundan önce diğer detayları aktaralım.

Artık her ek paket meslek konusunda kendi profession skill bar’ına sahip.

  • Classic 300
  • Outland, Northrend, Catalcysm, Pandaria 75
  • Draenor ve Legion  100
  • Kul Tiras ve Zandalar 150

Mesleklerimiz için önemli üç malzemeye ihtiyacımız var, bunlar: Expulsom, Sanguicell, ve Hydrocore. Expulsom, kırdığımız eşyaların içerisinden çıkıyor. Sanguicell, raid boss’larından düşüyor ve 370ilvl eşya yapabilmemizi veya 385 BoP zırh üretebilmemizi sağlıyor. Hydrocore, mythic zorluktaki son zindan boss’larından düşüyor ve 355 armor üretmek için kullanılıyor. Her sınıf için ve kullanılan talent dizilimi için farklı flask, enchant ve tabii ki gem gerekiyor. Bu bakımdan sınıfınızı iyi tanımalı ve hangi stat üzerinden gelişmeli iyice araştırmanızı öneririm.

Her mesleğin doğal olarak karakterimize kattığı belli perk yani pasif özellikler var. Ek olarak en önemli konu olan toplayıcı meslekler de değişmiş durumda. Herbalism yani bitki toplama kısmı bölgelere göre değişiklik gösteriyor. Yeni otlarımızı ararken yetiştikleri yere göre at koşturmak gerekiyor. Mesela su kenarında yetişen “riverbud” için nehir kenarlarında dolanmak veya “winter’s kiss” için soğuk dağlık alanlara gitmek gerek. Mining kısmında oyuna eklenen üç yeni maden var, bunlar: Monelite Ore, Storm Silver Ore ve Platinum Ore. Skining ise beraberinde Leather olarak Coarse Leather ve Tempest Hide, Scale olarak Shimmerscale ve Mistscale, Bones olarak Blood-Stained Bone ve Calcified Bone.

Kul Tiras ve Zandalar’da gördüğünüz her “beast” ihtiyacınız olabilecek deriyi sağlayacaktır. Mden, ayrıca kırdığımız eşyaların içerisinden de çıkabiliyor. Ne de olsa o eşyayı craft ederken, belli malzemeler kullanılmış ve kırınca, ham maddeye ulaşabiliyoruz. İşte bu nedenden işinize yaramayacak eşyaları satmak yerine kırmak daha önemli.

Cache’lere Veda Edin ve Adaları Keşfedin

Hani Legion zamanı heyecanla bize dört görev sonrası haritaya özel verilen cache’ler vardı ya? Böyle heyecanla açardık falan acaba ne çıkacak diye. İşte onlara veda edin. Bu cache’ler yani ödül kutuları, yerini görünen ödüllere bırakmış durumda. Blizzard, bu konuda “kasarken ödülünü görün” mantığında ilerlediği için diğer bir heyecanı da elimizden almış durumda. Tabii işin güzel kısmı ödül olarak verilen item’ların seviyelerini görmek de bir artı. En azından boşa world quest yapmamış oluyoruz veya sadece reputation yani itibar için koşturmuş oluyoruz.

Diğer bir konu da talent dizilimindeki minik değişiklikler. Aslında mink demek yanlış olur, zira artifact silahımızdan gelen yetenek ve büyüler tamamen elimizden alınmış durumda. Açıkçası sınıfların oynanışına etki eden bu özelliğin yerini doldurabilecek pek bir şey yok. Bazı özellikle talent’lara ve farklı eşyalara yedirilmiş durumda ama yine de artifact silahımızı özlemeye devam ediyoruz.

Oyunda ortalığın “gerçek anlamda karıştığı” bir nokta var ki off diyorum: Island Expedition. Island Expedition’larda mantık Horde ve Alliance aynı adaya ayak basıyorlar. Amacımız istenilen limitte Azerite toplamak. Island Expedition’lar Normal, Heroic, Mythic ve PvP olarak dört zorluk seviyesine sahip. PvP modunda gerçek rakiplere karşı oynamak bayağı eğlenceli ve inanılmaz sahnelerin ortaya çıktığı da bir gerçek. Kendinizi gerçek WoW savaş alanındaymış gibi hissediyorsunuz. Adada galip geldikçe Artifact Power kazanıyoruz ve her hafta da belli miktarda Azerite Power toplayabilirsek ekstra ödüller bizi bekliyor.

Yeni Karakterler, Yeni Kahramanlar

BFA ile birlikte yeni müttefikler aramıza katılıyor. Blizzard’ın Allied Races olarak tanıttığı bu müttefikler: Horde tarafında Nightborne, Highmountain Tauren, Zandalari Troll, Mag’har Orc. Alliance tarafında Void Elf, Lightforged Draenei, Dark Iron Dwarf, Kul Tiran Humans. Şimdilik Kul Tiran Humans ve Zandalari Troll için bekleyişimiz devam ediyor. Ancak bu arkadaşlara ulaşabilmek için 110. seviyedeki bir karakterimizi 120 yapmak, hatta o müttefik tarafının itibar (reputation) puanını arttırmak, özel görevini yapmak ve achievement’ını almak gerekiyor. Allied Race, 20. seviyede başlıyor ve bu da ilk bineğimize hemen ulaşıyoruz demek oluyor.

Daha önce her ırkın kendine özel ırksal özelliğinin olması gibi müttefiklerimizin de kendi özellikleri var. Yeni karakterler aslında eskilerinin daha süslenmiş hali gibi düşünülebilinir. Tabii ki hepsinin tatlı hikayeleri var ve özel düşünülüyorlar. Yine de çabucak gözden kaçabiliyorlar. İlk Draenei geldiği zaman ile Lightforged Draenei arasında çok büyük fark var. Her ne kadar “hype” konusu Blizzard tarafından şişirilmiş olsa da eksik bir şeyler olduğunu kabul etmek gerekiyor.

“Hype is Real”

Sonuç olarak kendimizi uzun süredir çok iyi olacak diye düşünürken orta şeker bir paketle yetinirken buluyoruz. Yenilik namına pek tabii ki karakterler, haritalar, seviye sistemi, modellemeler, müzikler derken bir WoW oyuncusunu tatmin edecek her şeye sahip. Ancak paket bir noktada kendini tekrar eden sistemi yüzünden sanki çabucak tüketilecekmiş gibi bir hisse sahip. Muhtemelen Legion gibi dolu bir paket ardından beklentilerimiz BFA ile bayağı tepelere çıktı. Bu nedenden “yapacak bir şey bulamıyorum” kafasına ulaşmak kolay. Ancak hikaye kısmında Anduin ve Sylvanas arasında geçen mücadele gerçekten inanılmaz. Sağ gösterip sol vuracak gelişmelere hazır olmakta fayda var.

Her şeyi bir kenara bırakırsak World of Warcraft, hala en iyi MMORPG’lerden biri olmayı başarıyor. Sıkı bir WoW takipçisiyseniz, paketi çoktan almışsınızdır ve bu yazdıklarım size çok şey ifade etmiyordur. Ancak ara verip, BFA ile dönmeye karar verdiyseniz, buyurun hoş geldiniz. Kasmanız gereken bol bol reputation, world quest, Azerite Power, yan görev ve dahası sizi bekliyor. Benden tavsiye, eğer sizi bekleyen bir guild’iniz yoksa (klan), hikayenin tadını çıkarta çıkarta level’layın. Hatta yan görevlere de bakın. Hikaye kısmında Blizzard, çok tatlı göndermeler yaparak ve yeni kahramanların sinematikleriyle içimizi titretmeyi başarıyor.

Grafik anlamında da kendisini geliştiren WoW, yeni müzik seçimlerinde gaza getiren notaları tercih etmiş. Manzaralar inanılmaz, harita detayları, binalar, ormanlık alanlar, karanlık sokaklar derken karakterimizle keşfedebileceğimiz birçok mekan mevcut. Özellikle korsan temalı müziklere hasta olacaksınız. Ek olarak “şimdilik” yeni haritalarda uçma konusunda Blizzard herhangi bir açıklama yapmadı. Daha paketin başında olduğumuzu düşünürsek, yeni zindanlar, raid’ler, karakterler ve daha fazlası çok yakında kendisini gösterecektir. Şimdilik elimizdekiyle yetinip 120. seviyeye ulaşıp, bol bol daha iyi item’lar düşürmeye odaklanabiliniriz. Bir noktada “allied race” kısmına kesin dalayacağımızdan eminim. Ben şimdiden bir adet Void Elf ve Highmountain Tauren sahibi oldum bile. Darısı başınıza.

Loot’unuz yüksek ilvl’lı, roll’ünüz yüksek ve en önemlisi birlikte eğlenebileceğiniz pro takım arkadaşlı günler dilerim. FOR AZEROTH!

Cyberpunk 2077 Maciej Pietras ÖZEL Röportaj
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Pokémon: Let’s Go İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Previous article

Sword Art Online’a Üç Yeni İsim Ekleniyor

Next article

You may also like

More in İnceleme