Haberler

Pokémon: Let’s Go İle Yeni Hikayenin Tadını Çıkarın

0

Kanto bölgesindeki maceranızda Pikachu ya da Eevee’i alın ve Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! 16 Kasım 2018’de Nintendo Switch için çıktığında Pokemon GO’dan esinlenilmiş akılda kalıcı yakalama oyunuyla Pokémon yakalamaya hazırlanın.

Bugüne kadar dünya çapında satılan 300 milyondan fazla Pokémon oyunu ve 800 milyondan fazla Pokémon GO yüklemesi ile 1999 yılında Avrupa’ya gelen Pokémon fenomeni, Cuma günü çıkacak Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! ile daha da güçleniyor. Bu iki yeni ana Pokémon oyunu, Nintendo’nun dünya çapında 22 milyondan fazla satan ve her zaman, her yerde ve herkesle oynanabilen konsolu Nintendo Switch için özel olarak çıkacak.

Pokémon GO oyuncuları, gerçek dünyada yakaladıkları seçkin Pokémon’ları akıllı cihazlarını Bluetooth Düşük Enerji bağlantısı üzerinden Nintendo Switch’e bağlayarak Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununa transfer edebilecekler.

Hikayenin tadını çıkarın ve her şeyin nerede başladığını öğrenin

Bu yeni oyunlar ile birlikte, serinin 20 yıllık tarihindeki Pokémon oyuncuları ve Pokémon GO ile seriyi keşfedenlerin hepsi klasik bir Pokémon hikayesinde Pokémon Eğitmeni olmaya davet ediliyor. Pallet Town’daki yolculuğuna başlayan oyuncular, olabilecekleri en iyi Pokémon Eğitmeni olma yolunda çok sayıda Pokémon’la tanışacak, onları yakalayacak ve yetiştirecek. Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition’a dayanan bir hikayede, oyuncuların Pokémon’dan faydalanmak isteyen Roket Takımı’nın hain planlarını engellemek için ortakları Pikachu ya da Eevee ile birlikte çalışması gerekecek. Hikaye bittikten sonra bile, yetenekli Usta Eğitmenlerle mücadele etmek, tüm 151 Pokémon’u yakalamaya çalışmak gibi yapacak çok şey var.  Ayrıca, Pokémon GO’da yakalanan tüm Pokemon’larPokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununa transfer edilebilecek.

Her zaman, her yerde maceraya katılması için bir arkadaşınızı davet edin

Arkadaşlar ve aile eğlenceye katılabilir ve Support Play özelliği ile yardım edebilir. Örneğin; bu özellik sayesinde, iki kardeşin dünyayı tek bir Joy-Con ve bir Poké Ball Plus (ya da her biri tek bir Joy-Con) kullanarak birlikte keşfetmeleri mümkündür – her ikisi de yanına bir Pokemon alabilir. Savaşlarda, her iki oyuncu da bir Pokémon’u kontrol edebilecek ve onlara üstünlük kazandıracak komutlar vererek, Poké toplarını aynı anda fırlatarak vahşi Pokémon yakalama şansını artırabilecekler. Ve Nintendo Switch konsolunun avantajı sayesinde, arkadaşlarınız ve aileniz, evlerinde televizyonlarında oynayabilir ya da Pokémon’u her zaman, her yerde yakalamak için seyahatlerinde yanlarında götürebilirler.

Poké Ball Plus ile daha önce hiç olmadığı gibi Pokémon yakalayın

Pokémon serisinde ilk kez oyuncular bir Pokemon Eğitmeni’nin yapacağı gibi bir Poké Ball Plus alıp basit bir atış aksiyonuyla Pokémon yakayabilirler. Poké Ball Plus, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununda Joy-Con yerine Pokémon yakalamak ve oynamak için kullanılan Poke topu şeklinde bir cihazdır. Hareket kontrolüne sahip olmanın yanı sıra, Poké Ball ve oyuncular Pokemon’un topun içinde olduğunu hissedecek ve onu duyacaktır. Gerçekten bir Pokémon yakalamış gibi hissettiriyor!

Poké Ball Plus ayrıca Pokémon GO ile de uyumludur, bu yüzden bağlıyken, oyuncuların yakında bir Pokémon’un olup olmadığını öğrenmek için telefonlarına bakmaları gerekmemektedir. Poké Ball Plus üzerindeki düğmeye basarak bir Poke topu atılır ve cihaz, oyuncuların atışının başarılı olup olmadığını anlamaları için ışık ve titreşim yayar. Poké Ball Plus, oyuncuların akıllı telefonlarına bağlı olduğu sürece seyahat ettikleri mesafeyi de ölçer, böylece yumurtaları kuluçkadan çıkartabilir veya Pokémon’larından şeker alabilirler.

Daha fazla eğlence için Pokémon Go’ya bağlanın

Pokémon GO ve Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! arasında derin bir bağlantı var. Kanto bölgesinde Pokemon Go ile keşfedilen Pokemon’lar bu iki yeni Nintendo Switch oyununa katılabilir.

GO Park kompleksi Pokemon GO oyunu ile Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ya da Pokémon: Let’s Go, Eevee! senkronize edildikten sonra oyuncuların Pokemonları’nın vardığı yerdir. Burada oyuncular, Pokemonlarının koşup eğlendiğini görebilir. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ya da Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununda tek bir dosyaya bağlanan Pokemon GO hesaplarında sınırlama yoktur.Yani, oyuncular sadece kendi Pokemon GO hesaplarını bağlamakla sınırlı değiller, arkadaşlarından ve ailelerinden de Pokemon alabilirler.

Mor Ejderha Spyro Geri Döndü!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Acer Predator XB281HK Özellikleri Yanıtıldı

Previous article

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’nde Başvuru İçin Son 1 Hafta

Next article

You may also like

More in Haberler