Haberler

PUBG 4.3 Güncellemesi ve Hayatta Kalma Ustalığı Yayında

0

PUBG Corporation, PC canlı sunucularına en son güncellemesini yaptı! 4.3 güncellemesi, oyuncuları her maçta hayatta kalma becerileri için ödüllendiren Hayatta Kalma Ustalığı adında yeni bir karakter geliştirme yöntemi sunuyor.

Bunun yanında her oyuncunun çarpışma detayları, onların ve ekiplerinin savaş boyunca nasıl performans gösterdiğini öğrenmek için incelenebilir olacak. Hayatta Kalma Ustalığı ayrıca diğer oyuncularla etkileşime girdiğinde hayatta kalma başarılarınızı göstermenin yeni bir yolu olan PUBG ID’yi de tanıtıyor! PUBG ID’nizi tamamen size özel kılmak için isim plakanızı, amblemlerinizi ve hatta karakterinizin pozunu kişiselleştirebileceksiniz.

Sezonun ruhuna girmek isteyen oyuncular için korkutucu ve eğlenceli Cadılar Bayramı kostümleri de savaş alanlarına geldi. Kostüm parçaları tek tek veya% 33 indirim karşılığında muhteşem bir set olarak satın alınabilir. O kadar korkakça olmayan Leo kostümü, zor kazanılmış BP’nizi kullanarak da edinilebilir. Bu kostümler sadece sınırlı bir süre için mevcut, bu yüzden onları kaçırmayın!

Ayrıca 4.3 güncellemesiyle yepyeni bir silah; çift namlulu, pompalı, DBS tüfeği de geliyor. 14 mermi alan ve saniyede iki atış yapabilecek olan DBS, oyunların son çeyreğinde gerçekleşen yakın dövüşlerde çok önemli olacak. 4.3 güncellemesinde çeşitli değişiklikler ve hata düzeltmeleri de mevcut, bu nedenle daha fazla ayrıntı için tam yama notlarına göz attığınızdan emin olun. 4.3 güncellemesi artık PC canlı sunucularında.

PUBG Lite, 52 Yeni Ülkeye Daha Geliyor
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Emoji Destekli Razer Seiren Emote Tanıtıldı

Previous article

Hearthstone Tombs of Terror – Khartut’s Tomb Yayında

Next article

You may also like

More in Haberler