Haberler

PUBG Corporation, Striking Distance’ın Başına Glen Schofield’i Getirdi

0

PUBG Corporation, yeni oyun geliştirme stüdyosu Striking Distance’ın CEO’su olarak Glen Schofield’ı seçtiğini açıkladı.

Schofield, PUBG evreninde özgün hikaye anlatımı deneyimi yaratmak için sıfırdan, birinci sınıf geliştirme ekibi kuruyor. 28 yıldan fazla deneyime sahip, kanıtlanmış endüstri lideri olan Schofield, Dead Space serisinin yaratılmasında etkili olup, daha yakın bir zamanda ise gişe rekorları kıran Call of Duty franchise’ının gelişmesine şekil vererek liderlik etmişti.

Schofield, 2009 yılında kurduğu ve ticari olarak başarı ve ödüller kazanan; Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Advanced Warfare ve Call of Duty: WWII oyunlarını geliştiren Sledgehammer Games’ten PUBG’ye transfer oluyor. Schofield, Sledgehammer Games’ten önce ise Visceral Games’te Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olarak çalışmıştı. Burada da, İnteraktif Sanat ve Bilimler Akademisi (Academy of Interactive Arts & Sciences ) ile İngiliz Film ve Televizyon Akademisi’nden (BAFTA) ödüller kazanan Dead Space’in yaratılmasına ve geliştirilmesine öncülük etti.

San Ramon, Kalifornia’da bulunan Striking Distance, PUBG Corporation’ın sahibi olduğu bağımsız bir geliştirme stüdyosu olup, yaklaşmakta olan projenin yayıncısı olarak görev yapacak. Bunun yanında çiçeği burnunda bir firma olan Striking Distance yeni projeleri için aktif olarak AAA yeteneklerini de arıyor. Kariyer fırsatları için https://careers.pubg.com/ adresini ziyaret edin.

PUBG Avrupa Ligi 2. Aşama Heyecanı Devam Ediyor
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Super Mario Maker 2 İnceleme Puanları Yayınlandı

    Previous article

    AOC’den Ergonomik ve Zarif Yeni 4K Ekran: U2790PQU

    Next article

    You may also like

    More in Haberler