Haberler

PUBG Sezon 5 Miramar Güncellemeleri ve Survivor Pass: Badlands ile Yayında

0

PUBG Corporation, en son güncellemesi olan Sezon 5 ve Survivor Pass: Badlands’i canlı sunuculara çıkardı! Sezon 5, haritadaki nesneler, arazi ve loot güncellemeleri ile beraber haritaya özel 2.7x etki alanı olan yeni yerleşik nişan dürbününe sahip Win94 tüfeği dâhil olmak üzere Miramar’da iyileştirmeler sunuyor.

Cephaneye ya da ilaca ihtiyacı olan oyuncular artık telsiz mesaj sistemi aracılığıyla takım arkadaşından talep edebilirler ve ihtiyaç duydukları malzemeleri 15 metreye kadar fırlatabilirler. Ayrıca, oyunun başındaki çatışmalarda ya da tavuk yemeğini kazanmak için düşmanlarınıza yakın dövüş silahları fırlatabilirsiniz.

Oyun güncellemelerine ek olarak, Survivor Pass yeni ödüller, görevler ve gelişmiş sistemler ile geri döndü! Survivor Pass: Badlands, oyuncuları acımasız çöl ve eski sakinlerinden esinlenilen bir temayla kaplı kıyafetler ve silah kaplamalarıyla ödüllendirecek. Ayrıca, oyuncular oyunu normal modda oynarken bir topluluk olarak savaş alanında beliren diskleri toplayarak Sezon 5 hikâyesinin tanıtım videosunun bölümlerini açıp ilk kez Miramar’ın tarihine dalabilirler.

5.1 Güncellemesi PC sunucularında yayında ve 29 Ekim’de konsolda çıkacak. Dalışa geçin ve Badlands’de ortalığın tozunu attırın. Senin Savaşın. Senin Hikâyen. Senin Savaş Alanın.

Sezon 5 ile gelen güncellemelerin tam listesine bu linkten ulaşabilirsiniz.

PUBG Corporation, PUBG Global Championship 2019 Detaylarını Duyurdu
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Kingston’dan İki Yeni SSD: KC600 ve DC450R

    Previous article

    WWE 2K20 Piyasaya Çıktı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler