Haberler

Rainbow Six Siege 4. Yılına Özel Halloween Kutu Açılışı

0

Halloween yani Cadılar Bayramı kapımızda. Birçok oyun gibi Ubisoft’un Rainbow Six Siege’i de bundan nasibini aldı. Ancak bu sefer sizlere sunacağımız sürpriz biraz farklı.

Ubisoft, oyunun 4. Yılı için, korkunç ve sınırlı süreli bir etkinlik olan Doktor’s Curse’ü geçtiğimiz günlerde duyurdu. Canavarlar ve İmha Ediciler olarak taraf değiştirip, “saklambaç” oynamak oldukça farklı bir deneyim. Bu yılki Cadılar Bayramı etkinliği, 23 Ekim’de başlayıp 6 Kasım Çarşamba günü sona ererek iki hafta sürecek. Bu nedenden elinizi çabuk tutun. Doktor’s Curse Koleksiyonu beş operatör için yepyeni kaplamalar içeriyor. Smoke, Kapkan, Frost, Lesion ve Ela’nın yanı sıra, Doc ve Bandit de dahil, her biri için dört eşyalı bir set açılıp, toplamda 28 eşya bulunuyor. Buna ek olarak, klasik 2018 Cadılar Bayramı kaplamaları bir kez daha sınırlı bir süre için tekrar kullanılabilir durumda.

Yeni harita deneyimlerimizi aktaracağız. Şimdiki konumuz ise Ubisoft’un başka bir sürprizi olan Cadılar Bayramı özel kutusu. Şekerleme, mini anahtarlık, figür derken birçok sürprizi barındıran kutudan aynı zamanda HyperX mouse da çıkıyor. Ayrıca sizi de unutmadık, çok yakında R6S için giveaway yapacağız. Bizi takip etmeye devam edin, eylemlerimiz sürecek. 

 

Jackbox Party Pack 6 İnceleme
Bu kutu, tamamıyla herhangi bir noktadan satın alınamamakta ve Ubisoft tarafından ülkemizdeki içerik üreticilerine hediye olarak gönderilmektedir.
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

1 Dakikada AGON AG352UCG6 İnceleme

Previous article

Rainbow Six Siege Doktor’s Curse İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler