Haberler

RAZER INVITATIONAL AVRUPA Başlıyor

0
RAZER INVITATIONAL AVRUPA Başlıyor

Razer, kendi alanındaki en büyük AB merkezli açık turnuvası Razer Invitational Avrupa (RI-Avrupa) ile global espor serisi için bir sonraki hedefi açıkladı.

Bu yılın başlarında Razer Invitational- SEA ile açılışını yapan ve Razer Invitational- LATAM’ın heyecanı ve tutkusuyla yola devam eden Razer Invitational serisi, şu anda Avrupa’da başlayacak olan en yeni etkinlikle dünya çapındaki turuna devam ediyor. İster amatör ister deneyimli olsun, bir dizi kapsamlı Fortnite turnuvasında yarışacak olan her beceri düzeyinden oyuncu, bölgenin en ünlü yıldız yayıncılarından bazılarıyla takım oluşturup nakit para ve donanım ödülleri için rekabet edebilecek.

Razer Pazarlama Direktörü Zuber Mohammed, “Güneydoğu Asya ve Latin Amerika’daki Razer Invitationals ile 16 ülkeden binlerce oyuncuyu açık turnuvalarda yarıştırmak için bir araya getirdik ve bu da topluluktan son derece coşkulu geri bildirimler topladı” dedi. “Bu girişimi dünyanın diğer bölgelerine getirmek doğal olarak bir sonraki adımımızı oluşturdu ve şimdi Avrupalı oyuncuların da kendi Razer Invitational turnuvasına kaydolmalarını dört gözle bekliyoruz. Büyük ölçekli bir etkinlikte rekabeti ve becerilerini geliştirme şansını seveceklerini biliyoruz. Kim bilir, belki bir sonraki Bugha veya Zayt’ı keşfederiz! “

Her oyuncu ve her hayranı kendine çekecek büyük bir Avrupa espor turnuvası

Son yıllarda Avrupa, esporun popülaritesinin katlanarak arttığına şahit oldu, bu da bölgenin şu anda gezegendeki en iyi esporcularından bazılarına ev sahipliği yapar oldu. Yerel oyuncuları kadrolarına katan küresel ekipler ve küresel sahnede kayda değer başarılar elde eden yeni ekiplerle, espor hayranları bazı unutulmaz ve mücadele dolu yarışmalara tanık oldu. Bugün Razer, RI-Europe ile e-sporu bir sonraki seviyeye taşıyarak, oyunculara ve topluluğa standart bir e-spor turnuvası beklentilerini aşmak için yeni bir yarışma sunuyor. Tamamen çevrimiçi ve sanal gerçekleşecek etkinliğe Avrupa’nın her yerinden oyuncular kaydolabilecek ve ekiplerini, takımlarını ve uluslarını gururla temsil etmek için yarışabilecekler.

Erişimi olabildiğince açık tutan RI-Europe turnuvaları, tüm zamanların en popüler battle royale oyunlarından biri olan Fortnite üzerinden gerçekleşecek. Razer, gelişmekte olan Avrupa Fortnite topluluğunu 6 haftalık yoğun bir turnuva ile desteklemeye karar verdi. Turnuvanın her haftasında 5000’e kadar yarışmacı; nakit para veya Razer ve ortak sponsorlar, Intel, Seagate ve Pringles’den donanım ödülleri için mücadele edecek.

RI-Europe 5 Aralık’ta, Krench Royale, Rogalik ve Rafa’nın da dahil olduğu yıldız Avrupalı yayıncılar arasında acımasızca eğlenceli bir gösteri maçı ile başlayacak. Ve RI-Avrupa’nın “herkese açık” doğasını pekiştirmek adına her yayıncının ekibi kendi topluluğunun üyelerinden oluşacak ve hayranlarına kahramanlarının yanında zafer şansı verecek.

Razer Invitational- Avrupa, seviyelerine bakılmaksızın her oyuncuya bu büyük etkinliğe katılma ve galibiyet için rekabet etme şansı sunuyor. Lakin RI-Avrupa’nın kapsayıcılığı oyuncularla bitmiyor, hayranların ve izleyicilerin de eğlenebileceği çok şey var.

Canlı maçları izlemek için Razer’in YouTubeFacebook ve Twitch kanallarına bağlandığında, izleyiciler MVP seçimine (Most Valuable Player – En Değerli Oyuncu) oy vererek ödüller kazanabilir, spot ödüller için rastgele çekilişlere katılabilir ve hatta diğer izleyiciler ve oyuncularla biraz yan rekabet için özel bir harita hazırlanan speed run’lara katılabilecekler.  Canlı yayınlar İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça ve Lehçe dillerinde sunulacak.

Razer’ın sosyal medya kanallarındaki turnuvanın takipçileri; turnuva süresi boyunca Razer, Intel, Seagate ve Pringles’tan gelen bir dizi hediye ve yarışma ile bol miktarda ödül kazanma şansına sahip olacak.

Twitter ve Instagram kullanıcıları son güncellemeler için #ThisIsEsports hashtag’ini takip edebilir.

RI-Avrupa kayıtları 26 Kasım’da açılacak. 10 Aralık 2020’den 30 Ocak 2021’e kadar altı turnuva düzenlenecek ve her turnuva 5000 oyuncuya kadar destekleyebilecek. Her hafta, ilk iki gün eleme ve playoff aşamaları yapıldıktan sonra her Cumartesi finallerle sonuçlanan 3 günlük turnuva serisi düzenlenecek.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

XPG Levante 240 RGB CPU Soğutucu İnceleme

Previous article

Aralık Ayında Çıkacak Oyunlar – Aralık 2020

Next article

You may also like

More in Haberler