Haberler

SEVDİKLERİNİZİ BİRİNCİ SINIF STEELSERIES ÜRÜNLERİYLE ŞİMARTIN

0
Yeni yıl için sevdiklerinizi birinci sınıf SteelSeries ürünleriyle şımartın
Yeni yıl için sevdiklerinizi birinci sınıf SteelSeries ürünleriyle şımartın

Oyun ile kültürü birleştiren orijinal espor markası SteelSeries, 2023 yılını geride bırakırken yayıncılardan oyunculara her yaşa hitap edecek özel sürprizlerini sunmaktan geri kalmıyor.

Yayıncıların Bir Numaralı Tercihi

“Oyuncuların Nihayet Bir Sesi Var” mottosuyla her türlü ses deneyimini mükemmele taşımaya kararlı olan SteelSeries Alias ve Alias Pro mikrofonları, oyuncuların aradığı özgürlüğü onların ayağına getiriyor. Ücretsiz olan Yayıncılar için Sonar teknolojisi tarafından desteklenen Alias ve Alias Pro, oyuncuların sesinin her ayrıntısını olağanüstü bir doğrulukla yakalayan 24bit/48kHz yayın kalitesinde sahiptir. Yayınları ve içeriği saf, güçlü ses sunumuyla anında yükseltirken, Alias Pro ile XLR amplifikasyonunu ve ses mixer kontrollerini herhangi bir PC’ye getiren, profesyonel düzeyde bir komut istasyonu olan XLR StreamMixer ile prodüksiyon becerilerini güçlendirebilirsiniz.

Söz konusu yayıncılık olunca elbette olabildiğince kablolardan kaçmaya çalışılır. Durum böyle olunca kalitenin yanında estetik de önemlidir. Arctis Nova Pro Wireless Kulaklık, Apex PRO TKL (2023) Klavye ve Aerox 3 Wireless 2022 Edition Onyx Mousebu konuda imdadınıza yetişiyor. Ortalama bir kulaklıktan fazlasını barındıran Arctis Nova Pro Wireless, harici DAC ve amfi ünitesi GameDac ile birlikte gürültü sinyal oranını mükemmel şekilde iyileştirmeyi başarıyor ve sizi sadece oyunun aksiyon anına odaklıyor. 

Oyuncuların performansını en üst seviyeye çıkartmayı başaran Apex PRO TKL, diğer mekanik klavyelere göre 20 kat daha hızlıdır, 11 kat daha hızlı tepki süresi ve bilek desteği ile birlikte size daha rahat bir oyun deneyimi sunar. 

Süper hafif Aerox 3 Wireless 2022 Edition Onyx sayesinde oyun deneyiminizi daha da ileriye taşıyabilirsiniz. Farenin kullandığı Quantum 2.0 kablosuz teknolojisinin yanında Aqua Barrier sayesinde dışarıdan gelen yabancı maddelerin farenizi güvende tutmaya devam eder. 

Rekabetçi Oyunlardan Kopamayanlara

Rekabetin en tatlı anını her haliyle yaşamak isteyen oyunculara uyacak birbirinden özel SteelSeries ürünlerinden Apex Pro Mini Klavye, Arctis Nova 7 Wireless Kulaklık ve Prime Wireless Mouse yılbaşı özel hediye paketlerinizde yer alabilir. Özellikle ufacık tasarımıyla dikkat çeken Steelseries Apex Pro Mini, diğer klavyelere oranla 20 kat daha hızlıdır ve SteelSeries’in kendi geliştirdiği teknolojinin bir parçası olan Omnipoint anahtarlar sayesinde tuş basımı çok daha hızlıdır. Bluetooth bağlantı özelliğinin yanında 2.4Ghz ile bluetooth modlar arasında geçiş yapmanızı sağlar.

SteelSeries size 38 saate kadar pil ömrü vaad eden Arctis Nova 7 Wireless Kulaklığıyla birlikte 360° Uzamsal Ses ve oyun sektöründe bir ilk olan Parametrik EQ ile tanıştırıyor. Kulaklık, çoklu platform özelliği sayesinde PC’den tutun PlayStation, Switch yanında mobilde de kullanıma izin veriyor.

Hafif ürünler konusunda oyuncuların dikkatini çekmeye devam eden SteelSeries, sadece 80 gram ağırlığındaki Prime Wireless Mouse ile size 40 saat oyun süresi sunuyor. Fare tuşlarına SteelSeries Engine ile makro ataması yapabilir, Quantum 2.0 teknolojisi sayesinde çift kanal optimizasyonuyla gecikmesiz oyun deneyimi yaşayabilir ve hızlı şarj özelliği ile oyun zevkinizi kesintisiz yaşayabilirsiniz.

Konsolun Rahatlığından Vazgeçemeyenlere

Her yerde oyuncu dostu olmaya devam eden SteelSeries, Arctis Nova 7X Wireless ve Arctis Nova 7P Wireless, PlayStation ve Xbox kullanıcılarına mükemmel ses tecrübesi yaşatmaya kararlı.

Her iki kulaklık da çok platformlu USB-C donanım kilidi PC, Mac, PlayStation, Switch, Meta Quest 2 ve mobil cihazlarla çalışır. Oyun sesinde çığır açan Sonar teknolojisi ile düşmanınızın yerini çok önceden belirleyebilir ve 38 saate kadar pil ömrü garantisi veren kulaklıklar, etkileyici 360° Uzamsal Ses ve oyunlarda bir ilk olan Parametrik EQ ile üstün ses kalitesi için Yüksek Hassasiyetli Sürücülere sahiptir.

Birbirinden tatlı SteelSeries ürünlerinin, çok özel indirimlerini kaçırmayın ve oyun deneyiminiz daha da mükemmelleşsin!

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Jabra, Elite 8 Active ve Elite 10 ürünlerini tanıttı

Previous article

ADATA, Geleceğin Sürdürülebilir ve Yenilikçi Çözümleriyle CES 2024’e Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Next article

You may also like

More in Haberler