Haberler

South Park: The Fractured But Whole, Nintendo Switch’teki Yerini Aldı

0

Ubisoft ve South Park Digital Studios, South Park: The Fractured But Whole’un Nintendo Switch’teki yerini aldığını duyurdu.

Ubisoft San Francisco tarafından geliştirilen ve Trey Parker ile Matt Stone’un yönettiği oyun oldukça ilginç bir süper kahraman konseptini gözler önüne seriyor. Eğer South Park hayranıysanız, sahip olmanız gereken oyunun +18 yaş kitlesine hitap ettiğini de kenara not almak gerek.

Oyunun season pass versiyonunda yer alan “Danger Deck”, “From Dusk Till Casa Bonita” ve “Bring the Crunch” da bu yılın yaz aylarında Nintendo Switch’te görülecek.

The Fractured But Whole, Sotuh Park sokaklarındaki suçu önlemek isteyen kahramanların hikayesini anlatıyor. Tabii ki kendisine haz esprileri, oldukça eğlenceli oynanış dinamikleriyle Eric Cartman gibi fenomen dostlarımızı da görebiliyoruz.

South Park: The Fractured But Whole Oynadık, Hem de Çok Fena
Rayman Legends: Definitive Edition, Nintendo Switch Yolunda
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

World of Warcraft Battle for Azeroth BETA – Karakter Yaratma Ekranı

Previous article

MMD, Konsol Oyunlarına Odaklanan Ekranlarını Piyasaya Çıkartıyor

Next article

You may also like

More in Haberler