Haberler

Star Wars Battlefront 2’de Kristal Satın Alma Kaldırıldı

0

Star Wars Battlefront 2, bugünden itibaren piyasaya çıkıyor ve oyuncuların dilinden düşmemeye kararlı. Önce 40 saatlik oynanış gereken kahraman açılım sistemi, ardından indirim yaparak bu süreyi oldukça azaltıp farklı atılımlar yapan EA, bu sefer de oyun içindeki kristal satın alma sistemini kapattı.

Mikro ödeme konusundaki en büyük değişiklik olarak düşünülen ve oyun içi gerçek para harcamayı tamamen SW BF2’den kaldıran EA, ilk açıklamasına amaçlarının herkesin oynayabileceği bir oyun yaratmak olduğunu belirtti. Ayrıca EA, potansiyel olarak oyunculara haksız avantajlar sağladığının açıklamasını yaptı. Son olarak özetle önceki oyuna oranla SW BF2 üç katına çıkacakmış. Oyun gelecekte bize yeni hikaye, uzay savaşları, çoklu oyuncu için yenilikler derken daha fazla içeriğiyle karşımıza çıkacak.

Ek olarak gerçek para harcama sisteminin tamamen mi yoksa geçici süreyle mi kalkıp kalkmadığı belli değil. Bu sistem gelecekte sadece kozmetiğe dönebilir veya birkaç ay sonrasında EA, daha yüksek indirimlerle gerçek para harcatmayı oyuna geri getirebilir.

Konuyla ilgili detaylı açıklamayı buradan okuyabilirsiniz.

Star Wars Battlefront 2 Hikaye İncelemesi

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Star Wars Battlefront 2 Hikaye İncelemesi

Previous article

Razer Turnuvalar İçin Yeni Wolverine Xbox Oyun Kumandasını Duyurdu

Next article

You may also like

More in Haberler