Haberler

Starbucks’tan Cold Craft Lezzetleri

0

Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı Katı’nda bulunan Starbucks tüm kahve severleri yepyeni bir soğuk kahve deneyimine davet ediyor. Starbucks’ın menüsüne eklediği 2 yeni lezzeti, soğuk kahve denince ilk akla gelen Starbucks Cold Brew ile birlikte mağazada yerini alıyor.

Kahve uzmanlığının dünyada geldiği son noktayı temsil eden Starbucks, geçtiğimiz yıl ilk kez tüm Türkiye’deki kahve severlerle buluşturduğu Starbucks 20 saatte soğuk demleme yöntemiyle hazırlanan Cold Brew’ün ardından bu yaz 2 yeni lezzetle Cold Craft soğuk kahve menüsünü zenginleştiriyor.

Vanilla Cream Cold Brew, soğuk Cold Brew kahvesini Vanilla Sweet Cream ile tatlandırmak isteyenlere hitap ederken, Iced Cappucino, özel olarak hazırlanan kadifemsi yumuşak köpüğün buz ve espresso ile buluşmasıyla kış aylarının sevilen lezzetini, yazın da serinleten favorilerinden birine dönüştürüyor.

Starbucks’ta Tropikal Esintiler Sizi Bekliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

​HyperX ve SK Gaming eSporda 10. Yılını Kutluyor

Previous article

Philips’in Yeni USB Kenetleme İstasyonlu Ekranı

Next article

You may also like

More in Haberler