Haberler

Sword Art Online: Alicization Lycoris Çıkış Tarihi “Kısmen” Belli Oldu

0

Bandai Namco, Sword Art Online takipçilerinin uzun süredir beklediği güzel haberi sonunda verdi. Sword Art Online: Alicization Lycoris‘in çıkış günü tam belli olmasa da elimizde takvimleri işaretleyebileceğimiz bir zaman dilimi var.

SAO, anime dünyasının en popüler isimlerinden biri ve her çıkan yeni sezon birçoğumuzu heyecanlandırmaya yetiyor. Alicization Lycoris oyunu, Kirito ve Eugeo‘nin uzun süredir kayıplara karışan arkadaşı Alice‘i bulmak için çıktıkları yolculuğu anlatıyor. Yeraltı dünyasını keşfederken, Mildea Plains ve Vizeah Valle gibi ikonik isimleri de görme şansına erişeceğiz. Ek olarak 100 seviyeden oluşan kulede zorlukları aşmaya çalışmanın yanında, animeden tanıdık başka yüzlerle de karşılaşacağız. Özellikle merak edilen Integrity Knights yani Dürüstlük Şövalyeleri arasından Fanatio Synthesis Two, Deusolbert Synthesis Seven ve Eldrie Synthesis Thirty-one oyunda karşımıza çıkacak diğer isimlerden.

Oyunun çıkış tarihi net değil, ancak Mayıs 2020 olarak kesinleşmiş durumda. Alicization Lycoris, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında çıkış yapacak.

 

Ghost Recon Breakpoint İnceleme – Ne Umduk Ne Bulduk

Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Korku ve Aksiyon Oyunu GTFO Erken Erişim’e Açıldı

    Previous article

    AOC G2 Serisinin CU34G2 Oyun Monitörleri Piyasaya Çıkıyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler